![]() |
Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 (/Temat-Dziennik-Pracy-v2-by-Bartolini24-148701) |
RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 02-12-2018 20:19 Siemanko
![]() Od dziś dziennik przybierze trochę nową formę, będzie podzielony na część o afiliacjach i odnośnie mojego rozwijania kapitału w Rockwall Investments, mam nadzieję że przypadnie Wam to do gustu, a więc zaczynamy od MyLead ![]() ![]() O proszę, dopiero zabierając się za pisanie tego posta zauważyłem, że jakiś tam progres jest ![]() ![]() Cały czas pracuję, ostatnio nawet dość sporo, tylko że trochę chaotycznie, ale projekty pod ML posuwają się do przodu. Projekt pierwszy Tak jak napisałem dodałem tutaj trochę contentu i wróciłem do promocji dawną metodą, która na pewno nie jest już aż tak skuteczna jak kiedyś, ale też zautomatyzowałem to prawie w 100%, poświęcam temu ok. 10 min dziennie, zobaczymy czy przyniesie to jakieś efekty - tutaj nigdy nie były natychmiastowe, ruch pochodzi z wyszukiwarek. Według GA z tygodnia na tydzień ruch delikatnie, ale wzrasta, zobaczymy. Projekt drugi Spam także udało mi się trochę zautomatyzować, nie ma z tego wiele kasy ale poświęcając ok. 15 min dziennie mam z tego około 500 zł/miesiąc, póki co kontynuuję, bo każdy grosz się liczy ![]() Pozdrawiam wszystkich śledzących! ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Czaq - 03-12-2018 16:27 Trzy projekty brzmią naprawdę konkretnie ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 12-12-2018 15:13 (03-12-2018 16:27)Czaq napisał(a): Trzy projekty brzmią naprawdę konkretnie Dzięki Czaq ![]() ![]() [align=center]REORGANIZACJA Trochę się tych projektów narobiło, ostatnio przeskakuje z jednego na drugi bez ułożonego jakiegoś planu, dzisiaj sobie postanowiłem wszystko w zeszycie porozpisywać, co przynosi ile zysków, co przy każdym projekcie jest do zrobienia i będę sobie rozkładał po 2-3 rzeczy na każdy dzień, mniej rzeczy na dzień, a konkretniej. Jasno określone cele i działania. Projekt pierwszy Cały czas przynoszący większość zysków, jakieś +/- 400 zł tygodniowo, prawie pasywnie. Postanowiłem zacząć go promować starym sposobem, powoli bo powoli ale liczba wizyt wzrasta, metoda promocji jest automatyzowana, poświęcam temu około 15 min dziennie, zobaczymy. ![]() W planach także nowe miejsca promocji. Projekt drugi Tutaj niewiele się zmieniło odnośnie ostatniego wpisu, cały czas lecę tym spamem, który także w miarę możliwości zautomatyzowałem. W planach mam jednak poszerzenie tej niszy, mam już pewien pomysł, od jutra się za to zabieram - czy wyjdzie, zobaczymy. Projekt trzeci Przez ostatni tydzień trochę go zawiesiłem, wracam do dodawania postów i działania pod SEO, pierwszy ruch na stronie się pojawia, dzisiaj wpadł nawet pierwszy lead z ruchu z wyszukiwarek. Zabrałem się też za tworzenie kont na IG, chciałem ogólnie zapoznać się z promowaniem na tej platformie. Wiadomo, jak duży ma ona w dzisiejszych czasach potencjał, a zawsze to też jakaś odskocznia, coś nowego. Wykupiłem bota Jarvee + Proxy - łączny koszt 30$ + kilka kont stażowych i powoli się tym bawię. ![]() Jak widzicie póki co średnio mi to idzie ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - adamcio99922 - 13-12-2018 00:01 Jak robisz plan działania to z doświadczenia wiem, że łatwo przesadzić z planowaniem ![]() Ja np. zdecydowanie bardziej wolę podzielić dzień na "sekcje" czasowe, gdzie każda dotyczy czegoś innego. Każda godzina to 50 minut pracy i 10 przerwy poczym następuje zmiana na coś innego. 50 minut i pół godziny przerwy. Poczym znów jak wyżej ![]() "Plan był niczym, ale planowanie wszystkim" - czy jakoś tak xD Wiedzieć co jest do zrobienia to podstawa. Cisnij dalej! ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - EfectiveWork - 13-12-2018 11:55 Wyniki co raz lepiej się kształtują ![]() Nie ukrywam, że jestem ciekawy jak dużo będziesz w stanie osiągnąć na tym hyipie ![]() Życzę powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - michal1498 - 20-11-2023 15:02 Zakończyłeś pracę przez internet? |