![]() |
Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie (/Temat-Rozwoj-Instagrama-w-przyszlosci-zarabianie-140337) |
RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Wojtek574 - 19-12-2017 21:30 (19-12-2017 20:46)Dante_/ napisał(a): @[Monster] @[Wojtek574] MP został wyłączony, ale wydaje mi się że dalej FollowLiker jest najlepszym botem, lecz nowi użytkownicy, którzy kupią bota to będą musieli płacić także za support ( bodajże 5$ miesięcznie ). A jak ktoś nie chce supportu to też czy jest jest to obowiązek? RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Dante_/ - 19-12-2017 21:32 @[Wojtek574] Z tego co mi wiadomo to nowi użytkownicy mają obowiązek, a starzy co mieli kupione przynajmniej rok temu już ( ponieważ ten "pomysł" wszedł w życie jakieś 3-4 miesiące temu jak nie lepiej ) to mają support za darmo. RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Wojtek574 - 19-12-2017 21:40 (19-12-2017 21:32)Dante_/ napisał(a): @[Wojtek574] Z tego co mi wiadomo to nowi użytkownicy mają obowiązek, a starzy co mieli kupione przynajmniej rok temu już ( ponieważ ten "pomysł" wszedł w życie jakieś 3-4 miesiące temu jak nie lepiej ) to mają support za darmo. Aaa Oki dziena za info ![]() RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Oliwa98 - 20-12-2017 20:20 Ze względu na brak czasu sprzedaje konto na instagramie, nie chce żeby się marnowało a nie jestem w stanie go rozwijać także zainteresowanych zapraszam do licytacji ![]() Dałem za nie prawie 1500 zł, liczę na ostrą walkę ![]() http://allegro.pl/dochodowy-biznes-kilkaset-zlotych-miesiecznie-i7099600727.html ps. można też kupić mój stary telefon RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Oliwa98 - 26-12-2017 12:08 19-26.12 Myślę, że mimo natłoku pracy w grudniu miesiąc zakończę całkiem ładną sumą, cel przekroczony więc można świętować. ![]() Następny wpis będzie podsumowywał tą część tygodnika oraz wyznaczy nowe cele i zmieni jego konwencje. O tym już po nowym roku ! A więc co do zarobków: eWhoring: w jeden dzień około 200zł, reszta dość mizernie ze względu na święta, ogólnie +450 zł MyLead: kilka dni słabszych, wczoraj i dziś już na szczęście ładniej, +129,04 zł Instagrama sprzedaje ze względu na brak czasu ![]() Podsumowując: 19-26.12 +579,04 zł Grudzień: 1560,89 zł / 1000 zł Ps. jeśli czytacie te wypociny to podpowiedzcie w jakim kierunku miałby zmierzać tygodnik/, co poprawić/zmienić. Wysokich zarobków w nowym roku ! RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - mateusz2045 - 26-12-2017 12:42 Przy takiej ilości obs nie miałeś już ofert jakichś płatnych reklam? RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Oliwa98 - 02-01-2018 13:17 No to mamy nowy rok... Kac za mną, można na spokojnie podsumować zarobki w ostatnich kilku dniach jak i w 2017. A więc po krótce 27-31.12: Wyjazd poświąteczny z dziewczyną, wolne wykorzystane w 100% eWhoring: +160 zł MyLead: + 51 zł Razem: 27-31.12: +211 zł Grudzień: 1771,89 zł / 1000 zł Cele mało ambitne, ale mimo pracy w Amazonie, która w grudniu z dojazdami zajęła mi około 280 godzin, udało się zarobić całkiem niezłe pieniądze. Moje zarobki w ostatnich 3 miesiącach utrzymują się na stałym poziomie niecałych 2000 zł na miesiąc. Wiem, że popełniłem sporo błędów, które cały czas koryguje i staram się doskonalić swoje metody. Wierzę, że osiągnięcie tych 2000 zł / miesięcznie nie sprawi mi problemów, jeśli będę regularny i systematyczny. W grudniu zdarzyło mi się około 5-6 dni gdzie kompletnie nic nie robiłem w kierunku zarabiania, albo dni w których robiłem bardzo, bardzo mało. Wiem, że nie jestem maszyną i odpoczywać też muszę, ale w nowym roku postaram się walczyć jeszcze bardziej. Moim celem jeśli chodzi o zarabianie jest osiągnięcie oszczędności w wysokości 50 tysięcy zł do końca 2018 roku. Póki co cel ten będę realizował poprzez pracę "stacjonarną" w Amazonie (przedłużona umowa na styczeń) i poprzez internet. Nie wykluczam też opcji porzucenia etatu w dalszej części roku. Na koniec pierwszego tygodnia 2018 roku podliczę wszystkie swoje oszczędności i zacznę zliczać wszystkie zarobki. Cel zarobkowy z internetu stawiam wyżej, niż w zeszłych miesiącach i wynosi on 1600 zł Wierzę, że uda mi się go pokonać. ![]() ![]() Owocnych zarobków w nowym roku dla wszystkich śledzących moje poczynania ! RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - hufsmoke - 02-01-2018 23:22 Szczerze? I tak ladnie, ja to myslalem ze suby juz upadly. RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Oliwa98 - 08-01-2018 11:28 1-7.01: Ciągle tkwie w miejscu, popełniam te same błędy i się irytuje. Po pracy nie mam chęci na zarabianie przez internet, do tego dość intensywne życie towarzyskie sprawiło, że dopiero teraz wróciłem do żywych od piątkowego wieczora ![]() Nie mam czasu na rozwój, chcę założyć DG, ale nie wiem jak się za to zabrać, bo w końcu wiekszość moich przychodów to ewhoring... Postaram się nad tym pomyśleć w najbliższym czasie, bo póki co czuje, że mam szansę się rozwinąć, wiele pomysłów na zarobki w głowie ale mój organizm jest strasznie zniszczony takim trybem życia. W tym tygodniu w kierunku rozwoju przyszłościowych zarobków nie zrobiłem prawie nic. Jedynie zarabiałem z tego co mam. Nie będę już narzekał. Podliczając: eWhoring: nienajgorzej biorąc pod uwagę, że pracowałem tylko 3 dni + 590 zł MyLead: kompletny automat, nic nie ruszane + 132,58 zł Razem: + 722,58 zł Styczeń: 722,58 zł / 1600 zł PS. Jeśli ktoś chciałby mi pomóc doradzić w sprawie DG to zapraszam, odwdzięcze się ![]() RE: Rozwój Instagrama, w przyszłości zarabianie - Oliwa98 - 15-01-2018 14:11 8-14.01 Tydzień niewątpliwie należy do udanych. Zmieniłem pracę, rzucając Amazon wróciły do mnie chęci do życia ![]() Obecnie zaczynam pracę jako kasjer na stacji, praca dość luźna, zmiany po 8h i możliwość korzystania z telefonu zdecydowanie powinny poprawić mój stan fizyczny oraz zarobki. Podsumowując ten tydzień: eWhoring: 2 dni nic nie zrobiłem, zarobki wyjątkowo wysokie: +665 zł MyLead: automat, bardzo kiepski tydzień + 18 zł Zliczając: 8-14.01: +683 zł Styczeń: 1405,58 zł / 1600 zł Cel zostanie przekroczony w okolicy połowy miesiąca, biorąc pod uwagę, że mam plan rozszerzenia działalności eWhoringowej myślę że styczeń zakończę znacząco powyżej 2 tysięcy. ![]() |