![]() |
Milion przed trzydziestką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion przed trzydziestką (/Temat-Milion-przed-trzydziestka-140194) |
RE: Milion przed trzydziestką - krolik2011 - 06-07-2017 21:51 (06-07-2017 21:49)tomek7912 napisał(a): Po co są te ciastka na g2aAby zapamietac uzytkownika, który coś może kupi na g2a i naliczyc sobie za niego prowizje Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka RE: Milion przed trzydziestką - twardy - 06-07-2017 21:51 (06-07-2017 21:49)tomek7912 napisał(a): Po co są te ciastka na g2a Majac ciastko w przegladarce, kupujac cokolwiek na g2a... osoba, ktorej masz ciastko dostaje % od tego co kupiles. RE: Milion przed trzydziestką - tomek7912 - 06-07-2017 21:54 (06-07-2017 21:51)twardy napisał(a):To faktycznie, nie ma żartów.(06-07-2017 21:49)tomek7912 napisał(a): Po co są te ciastka na g2a RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 12-07-2017 19:54 Praca wręcz wymarzona, nigdy bym nie przypuszczał, że w tak super miejsce trafię ![]() Stronka się rozwija: ![]() Muszę jeszcze kilka myków zastosować, żeby poprawić konwersję ale na razie skupiam się na 2 zleceniach, które chce jak najszybciej skończyć. Wiele zleceń odrzuciłem, bo taki mam plan skupiać się na swoich projektach, no ale tu poprosił mój wieloletni przyjaciel to ciężko odmówić ![]() A zawsze się coś zarobi dodatkowego ![]() Zwiększyłem dwukrotnie tempo generowania postów na stronce. Rozrasta się ona w bardzo szybkim tempie ![]() ![]() Chociaż jak patrzę na tabelkę to chyba najlepiej targetować wszystko na USA ![]() ![]() RE: Milion przed trzydziestką - Mariuszeek - 13-07-2017 12:56 Ciekawe jak za rok to będzie wyglądać ![]() ![]() RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 14-07-2017 20:07 Okaże się, mam nadzieję, że strona nabierze rozpędu co przełoży się na większe zyski ![]() Chyba w 1 gimnazjum zaczynałem zabawę (będzie ponad 7 lat) Stawiałem wtedy na MediaWiki wikipedię do prywatnego serwera pewnej gry. Później była własna sieć Counter-Strike, wtedy najbardziej 'zarajałem' się PHP oraz grafiką. Przy okazji wpadało doświadczenie z CSS, HTML, MySQL, JS. Chociaż najbardziej intensywny rozwój to ostatnie 2-3 lata. Ogromne projekty, ogromna ilość nowych umiejętności. Każdy dzień to dla mnie nauka. Jestem tydzień w nowej pracy, a mam wrażenie, że pogłębiłem wiedzę z JS, jQuery bardziej niż przez ostatnie pół roku, bo przy obecnych projektach musi być pełna 'profeska' to muszę się uczyć. Chciałoby się mieć zawsze taką konwersję ![]() ![]() Dzisiaj optymalizowałem troszkę MySQL, napisałem skrypt, żeby dobierało także video z YT do postów. Mam nadzieję, że zaplusuje ta praktyka u Google i umieści mnie gdzieś wyżej w wyszukiwaniach ![]() RE: Milion przed trzydziestką - Mariuszeek - 20-07-2017 00:57 Mistrzu jak idzie? Ile do tego miliona brakuje? ![]() ![]() RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 20-07-2017 18:01 Do miliona jeszcze sporo ale strona powoli i skutecznie rozkręca się ![]() https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sololearn.cplusplus&hl=pl Mimo, że po angielsku to jest to prosty angielski, ekstra program. Z tej serii jest kilkanaście innych apek dla innych języków. Bardzo dobre przykłady, szybko można się poduczyć ![]() Ja w sumie jedynie z tego korzystałem, a reszta wpadła w praktyce ![]() Już chyba na maksa zoptymalizowałem skrypt, strukturę bazy danych na stronie itd. W bazie jest już blisko 15mln rekordów. Codziennie się to mega rozrasta. Co do laptopa na razie odpuściłem zakup, gdyż niestety muszę znów zainwestować w moją BMW E46, bo mam mały wyciek płynu chłodniczego + kilka innych wydatków. Zrobiłem formata na obecnym, zainstalowałem tylko to co potrzebuję do pracy i jest dużo lepiej. Bliżej września może wezmę na raty coś nowego, ale jeszcze muszę wszystko sobie przekalkulować, bo zbieram na wiele rzeczy ![]() Polecacie jakąś konkurencyjną usługę do Google Adsense? Zbyt świeża jest domena i nie chcą zaakceptować mi strony. Zależy mi na nienachalnych reklamach, bez popupów itd. RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 30-07-2017 17:35 Strona rozkręca się bardzo fajnie - oby tak dalej. W międzyczasie robię też grę WWW, bo wpadłem na ostatnio na ciekawy pomysł i już zarezerwowałem domenę ![]() Kończę właśnie projekt strony dla studia zajmującego się fizjoterapią, później jeszcze strona dla hurtowni garniturów i realizacja kolejnych pomysłów ![]() ![]() Na stronie dodałem też kilka poprawek. Tam gdzie pierwsza strzałka to było uporządkowanie tagów, dopracowanie opisów, tytułów itd. Druga strzałka to dodanie danych uporządkowanych, które Google bardzo lubi ![]() RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 09-08-2017 22:40 Sporo się w ostatnim czasie działo. Zgarnąłem kuponik na 250zł w Saal Digital na fotoobraz. Przesyłka z Niemiec przyszła w ekspresowym tempie i obraz wisi elegancko na ścianie. Przykupiłem słuchawki Sony ZX110NC (Noise Cancelling): http://www.sony.com.au/electronics/headband-headphones/mdr-zx110nc Ten model wpadł mi w oko, a udało mi się go kupić duuuużo taniej. Na eBayu są bardzo dobre oferty. Ogólnie polecam ten model. Włączony Noise Cancelling + Power Amp z podbiciem basów ustawionym na 50% = ekstra dźwięk, no miodzio. Strona też się rozwija: ![]() Tu statystyki z OGAds chyba sprzed tygodnia. Konwersja myślę, że na wysokim poziomie ![]() ![]() Praca na mega +, mogę robić to co uwielbiam i nikt mi nie narzuca jak mam daną rzecz zrobić, jak ma wyglądać itd. W Razer zVault brakuje mi 10k silverów do zdobycia Razer Lancehead TE, mam nadzieję, że przez te ~10 dni nie zawiną wszystkich sztuk z shopu i będę mógł ją zamówić ![]() |