Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! (/Temat-Programy-Pobieranie-i-Filmy-znika-z-LM-139240)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - TM heheszky - 21-10-2016 15:30

(21-10-2016 12:28)zuru82 napisał(a):  Czas szukać nowego programu PP :-( A szkoda, bo LeadMore był Ok.

No to leć do konkurencji która zaoferuje Ci odnowienia 3 razy w tygodniu, 10 zł za lead'a na start i przy okazji nieźle Cię skroi na tym Smile

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - robi007 - 21-10-2016 23:50

Mimo wyłączenia tych programów (a zarabiałem głównie dzięki nim) postanowiłem pozostać przy leadmor. Nigdy sie nie zawiodłem na tym serwisie, jest po prostu wygodny i wydaje mi sie że lepiej o leada niż na innych. Testowałem chwile inne serwisy i jakoś nic mi nie wychodziło, a na LM jest elegancko zawsze. I mimo że działam na innych programach to leady wpadają, wedlug mnie nie ma takiego drugiego serwisu jak LM i to jest moja osobista opinia bo nie mam styczności nawet z osobami co tym rządzą.

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Yamakasi - 22-10-2016 15:40

Niezaprzeczalnie Leadmore był najlepszy pod względem konwersji -mam tutaj na myśli zaliczanie leadów,gdyż zaliczał lead'a nawet gdy ktoś się zapisywał mając na koncie 0.

Znacie może jakiś serwis,który również działa na podobnych zasadach?

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Na 5tyk - 22-10-2016 15:45

@[TM heheszky] a myślalisz, że LeadMore nie tnie =))?

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Karewer - 22-10-2016 16:13

(21-10-2016 15:30)TM heheszky napisał(a):  
(21-10-2016 12:28)zuru82 napisał(a):  Czas szukać nowego programu PP :-( A szkoda, bo LeadMore był Ok.

No to leć do konkurencji która zaoferuje Ci odnowienia 3 razy w tygodniu, 10 zł za lead'a na start i przy okazji nieźle Cię skroi na tym Smile

A może jakieś dowody na potwierdzenie Twojego wywodu? Czy może przypieprzasz się do ogółu, bo szukasz przysłowiowego kija do dupy? facepalm
Pójdzie gdzie zechce i to jest jego indywidualna sprawa, a Ty z pewnością nie jesteś od tego, żeby go umoralniać.

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - DC1 - 22-10-2016 16:15

(22-10-2016 15:40)Yamakasi napisał(a):  Niezaprzeczalnie Leadmore był najlepszy pod względem konwersji -mam tutaj na myśli zaliczanie leadów,gdyż zaliczał lead'a nawet gdy ktoś się zapisywał mając na koncie 0.

Nie zaliczał.

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - TM heheszky - 22-10-2016 21:24

(22-10-2016 16:13)Karewer napisał(a):  
(21-10-2016 15:30)TM heheszky napisał(a):  

A może jakieś dowody na potwierdzenie Twojego wywodu? Czy może przypieprzasz się do ogółu, bo szukasz przysłowiowego kija do dupy? facepalm
Pójdzie gdzie zechce i to jest jego indywidualna sprawa, a Ty z pewnością nie jesteś od tego, żeby go umoralniać.

A po co dowody? Smile Kto normalny oddawałby Ci kasę z odnowień?I to w każdy dzien?Na czym niby serwis by zarabiał?Daje Ci około 6-7-8 zł za leada gdzie SMS kosztuje ponad 6 a właściciel ma połowe, to samo odnowienia gdzie są juz w każdym niemal serwisie.
Wyraziłem tylko opinie, mam prawo.Kończę.

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Koja - 22-10-2016 21:32

Jeśli serwis daje odnowienia za 6zł tygodniowo, to koszt sms wynosi ponad 12zł, ewentualnie przychodzi on 3 razy w tygodniu(3x6=18). Serwis wychodzi na plus. Są różne koszta za odebranego sms'a, nie tylko 6zł z groszami.

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - szykiryki - 22-10-2016 21:45

@[TM heheszky], jesli serwis daje 3x odnowienia w tygodniu (wskaż, który to serwis, bo chyba nie masz na myśli ln, ktory daje odnowienia co 3 dni od zapisania się- prosta matematyka- jeśli ktoś zapisze się w pon. odnowienie dostanie czw. niedziela, wiec to 2 dni w tygodniu), to sms kosztuje ponad 10 zł (zwykle 18,45 zł), wiec jak niby serwis nie zarabia?!
Ale to nie temat o innych serwisach. Nie spinaj tyłka.
Jesli ktoś zarabiał na dedykowanym targecie, miał strony robione pod realny content na pobieraniu, a nie działał na spamie, któremu obejetne czy wypełni test iq, sprawdzi date smierci czy pobierze jakikolwiek plik, to wiadomo, że będzie szukał innego serwisu...pozdro600 i sory za off top.

RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Yamakasi - 23-10-2016 20:50

(22-10-2016 16:15)DC1 napisał(a):  
(22-10-2016 15:40)Yamakasi napisał(a):  Niezaprzeczalnie Leadmore był najlepszy pod względem konwersji -mam tutaj na myśli zaliczanie leadów,gdyż zaliczał lead'a nawet gdy ktoś się zapisywał mając na koncie 0.

Nie zaliczał.

To dziwne,bo ze wszystkich serwisów to zawsze na lm najwięcej zaliczało Smile