[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - DoZoDesign - 22-10-2016 19:30 Vasaki żyjesz? Ostatni wpis poradnika był juz prawie 2 tygodnie temu :/ RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - twardy - 23-10-2016 10:10 Dostal sie do elity i juz nie ma czasu dla maluczkich RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 23-10-2016 10:14 No wiesz co, po prostu to nie jedyna rzecz którą się zajmuję. Tworze jednoczesnie kilka blogów w tym pod testy nowego CPA xD On ostatnio troche wiecej czasu ze mnie sciaga Wybacz @[DoZoDesign] ostatnio naprawdę dużo pracy, a tutaj musze wszystko ręcznie niemal robić i jak gdyby to nie ma nic wspolnego z tym co pisze twardy troll xD Już się biorę do roboty A jako ze ilosc pracy jest duza ostatnio u mnie to uzyje kilku automatow (wam dam ew. linki do uslug) Ale niech bedzie bo mnie zjecie w końcu małe hieny xD Dzień 10 Tak więc dzisiaj tworze powoli blogspota Dostępny tutaj: Resident Evil 7 Torrent Drobne prace Dodatkowo zaplanowałem kilka postów w róznych odstępach czasowych: Dodałem też post na moneysite wskazujący na pobieranie: PC Resident Evil 7 PL | Resident Evil VII PL [Torrent] Jako, że content związany jest mocno z tematyką Gier to postanowiłem umieścić jakiś wartościowy wpis na jednym z fajniejszych portali: Resident Evil 7 RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - kilogram - 23-10-2016 13:21 Fajny dziennik, będę zaglądał. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 24-10-2016 10:12 DZIEN 11 Dzisiaj dodaje kilka linków nofollow (Co to jest link nofollow) Na początek galeria na subdomenie gazeta.pl Resident Evil 7 Aby w miare szybko wygenerować dużą ilość podpisów użyłem: SeoStack Keyword Tool (wtyczka do chrome wyszukująca proponowane zapytania w google) Free Article Spinnerlink Notepad++ (do edycji i korekt) Efekt mojej kilku sekundowej pracy wygląda tak (link do TXT) A praca ze spinerem wygląda tak: Mam nadzieje, że udało mi się wam zobrazować całość i kazdy bedzie wiedzial jak robic ew. spam slowami kluczowymi i generowac je masowo oraz losowo (tutaj dobralem okolo 350) Całość zajęła około 10 minut (ze względu na wolny internet w pracy gdy musialem uploadować zdjęcia). Dodatkowe informacje: uzywajcie zdjęć ze swoich blogów, google powiązuje zdjęcia ze stronami (istnieje nawet możliwość pozycjonowania za ich pomocą) W spinerze uzylem nie tylko linkow do tematu na swoim blogu ale rowniez linków do tagów strony. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - borahopie - 24-10-2016 12:03 Bardzo fajny dziennik. Poszedł Reput. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 24-10-2016 15:49 DZIEŃ 11 - Kontynuacja Jako, że dzisiaj naprawde w pracy nie mam co robic za bardzo to postanowilem ponabijać w opór linków nofollow Efekt pracy jest taki ze doszlo ponad 519 linkow nofollow tekstowych z fotosik.pl Otóż poszukałem starego swojego profilu na serwisie (mozna uzyc nowego konta jezeli mamy szybki internet) I pozmienialem tytuły zdjec (ktore jednoczesnie sa opisem), przydalo mi sie do tego wczesniejsze narzedzie do spinowania. Efekt - Galeria Resident Evil 7 Linki nofollow z losowymi tagami: Przy okazji znalazlem zdjecia swoich poczatkow zarabiania w sieci na surfbarach z 2007 roku Ale nieomieszkałem dodać tam tagów i linku Jako, że zdjęcia są stare i dawno pewnie robot google tam nie zaglądał to wszystkie zdjęcia zapinguje Dodatkowo postanowiłem dodać kilka dofollow z serwisów obrazkowych (hosting zdjęć?). Tutaj zrobiłem lekką sieczkę słowami kluczowymi, mam nadzieję iż google mnie za to nie zabije Galeria Resident Evil 7 Do pobrania Galeria Resident Evil 7 Torrent PL Po takim dniu, dajemy jej kilka dni spokoju Mozemy linkowac z for swoje zaplecza itp. Na szybko to sie dzieci robi, tutaj potrzebujemy spokoju i wytrwałości RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - paweuq - 24-10-2016 17:04 @vasaki Jak twoje strony po aktualizacji pingwina? Poszły w góre, spadły czy bez zmian? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 24-10-2016 17:29 Linkowane naprawdę ostro pod wiele keywordów pospadaly. Reszta znacząco w górę Przede wszystkim te recznie linkowane Konkretnie pod kluczowy keyword RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - paweuq - 24-10-2016 18:58 To ile masz procent linków EM? Bo na wielu blogach piszą, żeby nie przekraczać 10% |