clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji (/Temat-clixsense-i-inne-bez-inwestycji-na-czym-zarabiam-bez-inwestycji-135499) |
RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - wilksystemu - 03-10-2016 10:58 (03-10-2016 08:44)roberty265 napisał(a): ostatnio jest mniej reklam tez tak macie Tak zauważyłem.Zauważmy że mamy początek miesiąca i było wiele wypłat, więc muszą być nowe wpłaty żeby było z czego wypłacać a to się wiąże większą ilością reklam. ClixSense na pewno po Hakerskich niedawno wybrykach ma jakieś powiązane z tym szkody. Program musi więc wrócić do poprzedniej równowagi co w przypadku ClixSense nie będzie problemu. ClixSense Inc znajduje się na 210,Bates Retreat-Hampstead,NC 28443(USA)
RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Zawadson - 03-10-2016 11:45 (02-10-2016 16:28)wilksystemu napisał(a): Ja tak samo jak ty trafiłem do gościa z Canady ma mega poleconych. A ten Kanadyjczyk to BrainyBrainy? RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 03-10-2016 13:24 Ja się cieszę, ze zmieniłam, bo mi kiedyś do czegoś brakowało dolara i pomyślałam, że napiszę do sponsora clixsense i miałam jakiegoś zagranicznego, a skoro ja już ponad 500 $ zarobiłam to mu dużo prowizji nabiłam i napisałam mu żeby mi wysłał na paypal 1 $ bo mi brakuje do czegoś tam i jestem jego poleconą a on to olał i nic nie odpisał. Jakby mi ktoś dużo nabijał a by mu do czegoś brakowało i by mnie poprosił to na pewno jak bym miała bym wysłała RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - wilksystemu - 03-10-2016 15:40 (03-10-2016 11:45)Zawadson napisał(a):(02-10-2016 16:28)wilksystemu napisał(a): Ja tak samo jak ty trafiłem do gościa z Canady ma mega poleconych. Nie- clickpakcom A BrainyBrainy też znam i sprawdziłem strony profile. (03-10-2016 13:24)11natinka11 napisał(a): Ja się cieszę, ze zmieniłam, bo mi kiedyś do czegoś brakowało dolara i pomyślałam, że napiszę do sponsora clixsense i miałam jakiegoś zagranicznego, a skoro ja już ponad 500 $ zarobiłam to mu dużo prowizji nabiłam i napisałam mu żeby mi wysłał na paypal 1 $ bo mi brakuje do czegoś tam i jestem jego poleconą a on to olał i nic nie odpisał. Jakby mi ktoś dużo nabijał a by mu do czegoś brakowało i by mnie poprosił to na pewno jak bym miała bym wysłała Cóż w społeczeństwie mamy grupy żerujące na innych, pomagające sobie na wzajem itd. RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - popekuni - 03-10-2016 16:13 Ciekawy dziennik, obserwuję sobie od jakiegoś czasu. Dziś mi też się udało z ankietą, 1.25$ za ankietę nt. wyrobów tytoniowych. Będę zaglądał! RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Bitkowski - 03-10-2016 17:14 Ja nie moge...... ale zly jestem tez sie zakwalifikowalem prawie juz.. do tej ankietki za 1.33 tylko podalem, ze pale 4-6 dni w tygodniu a nie codziennie i sie nie dostalem, masakra xd RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 03-10-2016 17:18 No mi nawet pytania za 1,33 nie dali tylko od razu odrzucili, a ja przecież palę... Zresztą może jeszcze przyjdzie ankieta o paleniu, bo zauważyłam, że w róznym czasie to róznych osób te same ankiety przychodzą np jedna osoba ją dostanie rano a inna tą samą ankietę wieczorem RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Bitkowski - 03-10-2016 17:50 Ale spam w twoim dzienniku robimy, ale nie jesteś chyba zła? troche dziwne, ze nie zaliczyli, widocznie brali tylko nalogowych palaczy, ja np. papierosa nigdy w buzi nie mialem, choc proponowali mi z 10 razy, tak epeta raz, ale presja byla za duza i dawno temu xd teraz zrobilem ankietke za 27 centow o telefonach przez matomy i git majonez. Tylko dziwne, bo nigdzie w speak up nie chca mnie brac, tez tak macie? RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 03-10-2016 18:38 (03-10-2016 17:50)Bitkowski napisał(a): Ale spam w twoim dzienniku robimy, ale nie jesteś chyba zła? No dyskusja się tu trochę rozwinęła Mnie to nie wkurza, ale nie wiem czy innych to nie wkurza... RE: clixsense - mój dziennik pracy + porady - Zawadson - 03-10-2016 20:44 Jak wkurza, to niech spadają. |