![]() |
Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! (/Temat-Od-samochodziorza-do-zawodowego-earnera-czyli-Danonek-s-destroying-the-fcking-bank-135134) |
RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - denio - 30-05-2017 18:32 Tak jak Ci tam kolega wyżej napisał. Ograniczasz siebie sam i te zarobki nie będą prawdopodobnie wyglądać lepiej. Ja proponuję Ci abyś nie rzucał tego co robisz ale poświęcał temu mniej czasu i zajął się innymi dziedzinami zarabiania w internecie. Plus tego taki, że pieniądze będziesz miał, fakt faktem mniejsze ale zawsze jakieś ale przede wszystkim zaczniesz próbować czegoś co jest naprawdę dochodowe. Jest tyle możliwości w necie na zarobienie naprawdę ciekawych pieniędzy, że na pewno wybierzesz coś dla siebie. Jak chcesz napisz na PW to Ci dam przykłady na czym możesz zarabiać ![]() RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 31-05-2017 16:15 Cześć! To już ostatni post w maju, lecz podsumowanie miesiąca ostateczne pojawi się dopiero w sobotę. A teraz o tym co się u mnie działo przez kilka ostatnich dni ![]() - Buxy - już nic nie robię, ale wypłacone 0,77$ zostało ![]() - Ankiety - codzienna rutyna, jak coś jest to wypełniam. Clixsense - 23,52$ - Wykonywanie zadań - nic nie robiłem, muszę w końcu ogarnąć co dalej. MyPay - 13,08 PLN - Sub-sms - nic nie robiłem, ale wejścia w stare linki są. Niestety konwersja przez obecny wygląd LP i cenę widoczną w każdym miejscu wynosi 0%. Na razie nawet zbytnio nie mam czasu pomyśleć bardziej nad tym. Firesub - 54,45 PLN - PPI - jest fajnie ![]() Cinstaller - 27,10$ Circle - 20 PLN Slidejoy - 3$ CEL NA MAJ 284,40 PLN/300 PLN Coś dla prawdziwych prawilniaków ![]() (30-05-2017 16:43)tomek7912 napisał(a): Widzę coraz lepiej Dzięki ![]() ![]() (30-05-2017 18:32)denio napisał(a): Tak jak Ci tam kolega wyżej napisał. Ograniczasz siebie sam i te zarobki nie będą prawdopodobnie wyglądać lepiej. Ja proponuję Ci abyś nie rzucał tego co robisz ale poświęcał temu mniej czasu i zajął się innymi dziedzinami zarabiania w internecie. Plus tego taki, że pieniądze będziesz miał, fakt faktem mniejsze ale zawsze jakieś ale przede wszystkim zaczniesz próbować czegoś co jest naprawdę dochodowe. Jest tyle możliwości w necie na zarobienie naprawdę ciekawych pieniędzy, że na pewno wybierzesz coś dla siebie. Jak chcesz napisz na PW to Ci dam przykłady na czym możesz zarabiać Dzięki za radę ![]() Wiem, że są dużo bardziej dochodowe metody i powoli będę starał się podążać w ich kierunku. Np. teraz dałem sobie spokój z buxami, bo ta zabawa nie ma sensu skoro na PPI robię w dzień więcej niż tam przez miesiąc ![]() RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - dawids7627 - 31-05-2017 16:29 (31-05-2017 16:15)danoneksss napisał(a): Cześć! RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 03-06-2017 10:41 Witam Was! Na początku podsumuję szybko maj. Zarobiłem w nim: CEL NA MAJ 286,50 PLN/300 PLN W sumie jest całkiem dobrze - do trzech stówek zabrakło niewiele. Gdybym przez cały miesiąc miał taką formę jak na jego końcu, to na pewno byłoby dużo lepiej ![]() Jako cel na czerwiec wyznaczam 400 zł. Jest to drugi stopień, który chcę osiągnąć. Kolejnym progiem będzie 700 zł miesięcznie ![]() I oczywiście uda mi się tyle zarabiać. Jest to jedynie kwestia czasu ![]() A teraz opis tego co zrobiłem przez ostatnie dni: - Ankiety - codziennie wchodzę, jak coś jest to wypełniam. - Wykonywanie zadań - nic kompletnie nie robiłem. - Sub-sms - w dalszym ciągu jest słabo ![]() Miałem z subami plany krótkoterminowe oraz długoterminowe, ale ze wszystkich będzie trzeba jednak chyba na razie zrezygnować. Wpadł mi jednak ostatnio zabłąkany leadzik ![]() Jak będzie totalna lipa to odpuszczam. Fireseub - 3,80 PLN - PPI - ostatnio z niewiadomych przyczyn zanotowałem spory spadek zarobków. Miejmy nadzieję, że to tylko wypadek przy pracy. Cinstaller - 6,65$ CEL CZERWIEC 27,70 PLN/400 PLN RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 10-06-2017 10:39 Siemano! Zastanawiam się nad małą zmianą formy dziennika, ale na razie nic jeszcze nie wykombinowałem ![]() Więc jedziemy po staremu ![]() - Ankiety - codziennie wchodzę, jak coś jest to wypełniam. Clixsense - 3,13$ - Sub-sms - nic nie działam. Fireseub - 3,80 PLN - PPI - To co w tej chwili dzieje się u mnie z PPI to coś pięknego ![]() Hajsy siadają jak poj*bane ![]() Chociaż mógłbym teraz nic nie robić, a i tak przez jakiś czas (dłuższy lub krótszy) wpadałoby mi około 20 zł dziennie całkiem pasywnie ![]() Jak sobie tak popatrzę wstecz i przypomnę jak nie mogłem zarobić prawie nic, to czuje się zajebiście ![]() Cinstaller - 48,78$ Jest fajnie, a będzie jeszcze lepiej! CEL CZERWIEC 191,70 PLN/400 PLN Jesse Pinkman Pany! Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - tomek7912 - 10-06-2017 11:35 Z ppi działasz na yt czy strony www? RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 10-06-2017 11:42 (10-06-2017 11:35)tomek7912 napisał(a): Z ppi działasz na yt czy strony www? YT ![]() RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 17-06-2017 08:54 Witam! Co tam u Was? Bo u mnie bardzo dobrze ![]() Hajsiki siadają, można powiedzieć, że mam już wakacje... generalnie gitarka ![]() Z tego co obliczyłem to będę miał praktycznie 11 tygodni wolnego od szkoły ![]() Musowo trzeba ten czas dobrze spożytkować, aby zbudować imperium pasywnego dochodu albo chociaż imperium dochodu ![]() Taki jest jeden z moich celów na wakacje. Postanowiłem, że codziennie będę poświęcał na działanie około 3 godzin. Gdyby efekty były jeszcze bardziej zauważalne, to najprawdopodobniej ten czas zostanie zwiększony, ale na razie zostańmy przy 3 godzinkach ![]() Gdyż kluczem jest SYSTEMATYCZNOŚĆ. Teraz opis tego co zrobiłem. - Ankiety - codziennie wchodzę, jak coś jest to wypełniam. Clixsense - 5,21$ - Sub-sms - nic nie działam, ale 3,80 jest ![]() Fireseub - 3,80 PLN - PPI - codziennie działam na moich niszach, ale raczej od poniedziałku przerzucę się na PPA, a linki z PPI powinny zarabiać pasywnie całkiem fajne $ ![]() Jednak zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce Cinstaller - 99,00$ CEL CZERWIEC 384,10 PLN/400 PLN Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - tomek7912 - 17-06-2017 10:32 Nie wiem czy PPA nie zmniejszy konwersji. Te akcje do wykonania mogły by odstraszać "leady". RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 17-06-2017 10:42 @[tomek7912] Konwersja zmniejszy się na 100%, jednak leady w PPA są lepiej płatne. Mimo wszystko uważam, że zarobki na PPA będą mniejsze niż na PPI, ale spróbować nigdy nie zaszkodzi ![]() Może akurat się mylę ![]() |