![]() |
Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke (/Temat-Extrarevshare-1-bonus-na-1-paczke-132364) |
RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - Serkownik - 09-05-2016 14:34 ktos wyplacil jeszcze z serwisu kase ? RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - HelixMoney - 09-05-2016 18:37 zlecilem dzis wyplate,jak dojdzie dam znac. RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - lucassr - 10-05-2016 13:07 2 dni temu wpłaciłem na ExtraRevshare. Do dziś ani pieniędzy na koncie, ani kontaktu ze strony admina ![]() RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - TheTeemoMan - 10-05-2016 13:15 To czemu wpłaciłeś? Przecież wyraźnie przed ostatnie strony wszyscy odradzali. RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - lucassr - 10-05-2016 13:25 Wpłaciłem ponieważ nie przeczytalem postów na forum a pozatym to jedyna strona ktorą znam i ktora pozwala płacić przez Payal a tam mialem troche środków. Dostalem wiadomość od admina "Hi, Please kindly Go to transaction details from your Paypal then confirm the payment its very simple ! because the payment goes on pending balance for 30 days ! http://prnt.sc/aypufg for example here is a transaction datails just click on confirm delivery ! once the payment has been confirmed your deposit will be added to your balance Best Regards,Extrarevshare Support." Czy ktoś wie co mam zrobić? wysłać mu screena z PayPala? RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - TheTeemoMan - 10-05-2016 14:59 Złóż pozew(czy jak to tam się nazywa) na Paypalu o zwrot środków, może coś się uda odzyskać. Tak czy siak na przyszłość pamiętaj, by nigdy nie ufać revsharom z PayPalem - praktycznie zawsze kończy się to zwijaniem interesu po krótkim czasie. Poczytaj trochę i bitcoinie, załóż sobie portfel w komórce i tak próbuj wpłacać/wypłacać, to najlepsza forma, w dodatku z najniższymi kosztami. RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - Efektmotyla - 10-05-2016 15:01 Koleś wybrał jedną wypłate na portfel btc. Moze na btc chociaz jakos tam placi? Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - lucassr - 10-05-2016 15:35 (10-05-2016 14:59)TheTeemoMan napisał(a): Złóż pozew(czy jak to tam się nazywa) na Paypalu o zwrot środków, może coś się uda odzyskać. Tak czy siak na przyszłość pamiętaj, by nigdy nie ufać revsharom z PayPalem - praktycznie zawsze kończy się to zwijaniem interesu po krótkim czasie. Poczytaj trochę i bitcoinie, załóż sobie portfel w komórce i tak próbuj wpłacać/wypłacać, to najlepsza forma, w dodatku z najniższymi kosztami. Dzięki za radę. Na Extrarevshare już mam pieniądze ale nie wiem czy się tym zajmować. Ciekawe czy w przyszłości uda mi się wyplacić RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - Serkownik - 10-05-2016 15:40 (10-05-2016 15:35)lucassr napisał(a):(10-05-2016 14:59)TheTeemoMan napisał(a): Złóż pozew(czy jak to tam się nazywa) na Paypalu o zwrot środków, może coś się uda odzyskać. Tak czy siak na przyszłość pamiętaj, by nigdy nie ufać revsharom z PayPalem - praktycznie zawsze kończy się to zwijaniem interesu po krótkim czasie. Poczytaj trochę i bitcoinie, załóż sobie portfel w komórce i tak próbuj wpłacać/wypłacać, to najlepsza forma, w dodatku z najniższymi kosztami. ile wplaciles ? ja 2$ przez PM jutro zlece wyplate to dam znac RE: Extrarevshare 1$ bonus na 1 paczke - HelixMoney - 10-05-2016 18:31 Kasy nadal nie ma,ale na stronie jest status ze zaplacono,pisze ponownie do supportu. |