![]() |
Zarabiaj od 100 PLN na inwestowaniu, poświęcając tylko chwilę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Zarabiaj od 100 PLN na inwestowaniu, poświęcając tylko chwilę! (/Temat-Zarabiaj-od-100-PLN-na-inwestowaniu-poswiecajac-tylko-chwile-128503) |
RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 12-03-2016 23:41 (12-03-2016 14:29)kikuss23 napisał(a): Czy dobrze to rozumiem?, że w projekcie uczestniczymy tylko do pewnego momentu?, czyli do otrzymania odpowiedniej ilości sygnałów?. (12-03-2016 16:59)B_Y_K_U napisał(a):(12-03-2016 14:29)kikuss23 napisał(a): Czy dobrze to rozumiem?, że w projekcie uczestniczymy tylko do pewnego momentu?, czyli do otrzymania odpowiedniej ilości sygnałów?.Nie. W projekcie chodzi o to abyś się nauczył inwestować. Sygnały to dodatek do projektu. W czasie trwania sygnałów dopytujesz się czemu tak zagrać,a nie inaczej itp. Masz wyciągać z tego wnioski i zrozumieć o co chodzi w opcjach @[kikuss23] Tak jak napisał BYKU, w projekcie głównie chodzi o to, aby nauczyć inwestowania w praktyce, ale także wykorzystania swojej zdobytej wiedzy na temat. Wiadomo, że nie będziesz siedział w grupie ponad miesiąc (bo jednak ktoś poświęca też na to czas, a są również inne chętne osoby), jednak dzięki temu bez ryzyka możesz dowiedzieć się, czy opcje binarne są dla Ciebie, czy też nie ![]() Gdybyś był chętny do wzięcia udziału, to zapraszam! RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - overlord25 - 13-03-2016 15:18 Mógłby ktoś się pochwalić wynikami? RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - GrzesMis - 14-03-2016 19:18 Własnie zakończyłem współprace w projekcie, oto moja opinia: Prowadzący projekt tj. Robert uczy wszystkiego od podstaw. Odpowiada nawet na najbanalniejsze pytania. Przeprowadza za rączkę od założenia konta u brokera, aż po konfiguracje Metatradera. Bardzo miły i rzeczowy człowiek. Straciłem tylko 40zł, ale zostało mi to wypłacone w bardzo szybkim czasie przez Roberta i to z nawiązką tzn z bonusem za współprace ![]() Jak dla mnie była do fajna przygoda niestety nie na mój charakter. Pozdro RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 14-03-2016 21:59 Dziękuje za opinię ![]() Co do faktu, że opcje binarne nie są dla każdego - to prawda, jednak właśnie jest po to ten projekt, aby użytkownicy mogli bez problemów spróbować swoich sił i sami stwierdzić, czy opcje binarne są dla nich czy też nie. Ostatnie tygodnie nie były obfite w ilość sygnałów (stąd też zmiana godzin sesji, które są teraz dostępne od 16:30 do 20:00). Jednak w ramach poświęconego czasu, oprócz tego co ewentualnie stracicie, dostajecie jeszcze drobny bonus pieniężny od nas. Także można tu tylko zyskać ![]() Dodatkowo chciałbym przypomnieć się niektórym osobom, które zgłosiły się do projektu, lecz nie odpisują na moje wiadomości (pomimo tego, że są online na forum). Prosiłbym o odpowiedź + ewentualnie informację, czy nadal jesteście zainteresowani udziałem w projekcie. @[szczygielek] @[lolek95] @[mefju140] @[rogge] @[geps4] Mam nadzieję, że szanujecie mój czas oraz innych osób. Zatem zapraszam kolejne osoby ![]() RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - patulsky1337 - 15-03-2016 00:49 Hm... jako pracownik domu maklerskiego oczywiste jest to, że interesuje się inwestycjami- ale jak już, są to zwykle towary lub forex. Do opcji binarnych zawsze podchodziłem z dystansem... chodź może warto spróbować? Zgłoszę się czemu nie. Dostępny jestem codziennie od pd-pt od godziny 19-24. RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 15-03-2016 11:56 @[patulsky1337] Niestety masz wyłączoną możliwość wysyłania do Ciebie prywatnych wiadomości, więc nie mogę do Ciebie napisać ![]() RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - patulsky1337 - 15-03-2016 13:16 (15-03-2016 11:56)MLN napisał(a): @[patulsky1337] Niestety masz wyłączoną możliwość wysyłania do Ciebie prywatnych wiadomości, więc nie mogę do Ciebie napisać Wybacz, włączyłem to w ochronie przed spamerami. Już. Done. RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 15-03-2016 13:37 Ok, PW już zostało wysłane ![]() RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - mk88 - 15-03-2016 16:46 Czesc, jestem po udziale w projekcie, naprawdę polecam każdemu kto jeszcze nie zaczął grac w opcje ![]() Duzo sie dowiecie jak to wyglada na live, o depozyt nie ma sie co obawiać, jak jesteś na minus to dostajesz zwrot bez problemu zero ryzyka. Zapisywać sie ![]() RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - mamrocik - 15-03-2016 19:00 Właśnie zakończyłem współprace w projekcie : Jestem na prawdę mile zaskoczony. Poznałem ciekawą strategię którą, będę teraz mógł testować na koncie demo, a może kiedyś przejdę na real ![]() DODATKOWO ZAROBIŁEM stóweczkę. Polecam wszystkim współpracę. Jeśli masz czas i wolne 250 euro, śmiało ! Nic nie kosztuje! Może czas... lecz zdobywasz wiedzę ![]() ![]() Polecam Mamrocik ps. Duży plus za zaistniałą sytuację która mnie rozbawiła prawie do łez ![]() (rozmowa z managerem lub analitykiem) Po kliknięciu "wypłać środki" , 10 sekund i zadzwonił gość ![]() i zaczęła się rozmowa ![]() ( wyciągnę tylko te najistotniejsze i lekko złagodzę ![]() manager : Dlaczego Pan wycofuje środki ? ja: mam takie prawo i chcę sprawdzić jak szybko otrzymam pieniądze manager : Tak się nie robi ! ![]() ja: Nie chce być bogaty ![]() manager :A co jeśli nie zaakceptuje Pana wypłaty ?! ![]() i nie otrzyma Pan pieniędzy ? ![]() ja: Nie ma problemu, zgłaszam incydent do CYSEC i Cypr sobie z Wami porozmawia. Mój adwokat zgłosi się do Was ![]() manager : Panie ! Dziś rolnik wpłacił xxx euro i pomnożył swój kapitał ! ja: okej fajnie,ale ja czekam na pieniądze może kiedyś wpłacę 1000euro i przetestuje wasze sygnały ![]() manager : Pański depozyt to nic !!! TYLE TO JA na KOLACJĘ wydaję ! ![]() ja : hmmm ciekawe manager : może zagra Pan całością depozytu , postawi Pan 250euro i dużo dużo zyska , następnie wypłaci połowę i gotowe będzie Pan BOGATY ! ja: Nie mam pewności, że się uda. manager : Dobrze ![]() ![]() Proszę NIGDY więcej nie wpłacać pieniędzy ! Proszę się nie wchodzić na naszą stronę ! dziękuje dobranoc ![]() |