Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. (/Temat-Leadmore-Kolejna-rewolucja-Odbierz-nagrody-na-ktore-zaslugujesz-127260) |
RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Huston - 18-06-2016 11:03 Moja propozycja nagród do sklepiku Leadmore 1. Energy Pack - 6 energetyków Leadmore, poczuj moc Arka! 2. Nootropik, czyli suplement podkrecajacy umysl np Geniusz, Noopept link 2. Jakis bardziej zaawansowany poradnik dotyczacy zarabiania (Poradnik od Leadmore) 3. Doladowanie telefonu 10, 25 zl, 50 zl 4. Bilety do kina 5. Darmowa wyplata expressowa 6. Wódka 0,7 7. Zwiekszona stawka 20gr, 30, 50, 1 zl - w zaleznosci ile coinsów na 24h 8. OKULARY 3D VIRTUAL REALITY (za wieksza ilosc coinsów) 9. Dyplom Leadmore + voucher na cos o jakies wartosci (wymagany LVL np 100 ) 10.Konto PREMIUM ( priorytetowe odpowiedzi, stawka 20gr+, 1 darmowa wyplata expresowa, zwiększone naliczanie leadcoinsów(2x), dostęp do prywatnego działu lub czatu ) - np 5-10 tys coinsów miesiecznie. 11. Zestaw punktów do takich serwisów jak YTmonster, qqtube itp itd - Subskrypcje, lajki do portali spolecznosciowych. 12. Jakas kwota X na fundacje, cele charytatywne 13. Bon do Grupon 14. 3x zdrapki z lotto 15. Skarbonka LeadMore 16. Odpowiedź priorytetowa ( 200 lead coinsów ) - w razie problemu, awarii czy innego zagadnienia. Można też zrobić w sklepiku aplikacja na zwiększenie stawki 1 aplikacja : 1000 coinsów 2 alikacja : 10000 coinsów 3 aplikacja : 20000 coinsów itp itd Jak sie juz bawimy to wpadłem też na pomysł zrobienia mini kasyna: Uzytkownik A stawia ilosc leadów i znajduje uzytkownika B który obstawi tyle samo, do gry moga dolaczac inni i np 10 obstawi po jednym leadzie, ale jedna osoba wygrywa wszystkie ! a o godzinie 21, losowo którys z nich wygrywa. Oczywiscie caly system mozna dopiescic. Jak by się tak zebrało 20 użytkowników i każdy obstawi leada to można by było wygrać z puli niezłą sumkę. Można też zrobić losowanie miesięczne aby wziąć udział trzeba obstawiąć np 4 leady, calość wygrywa jakiś użytkownik. Zamiast leadów można też zastosować walke o coinsy. RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Czaq - 18-06-2016 11:33 (18-06-2016 11:03)Huston napisał(a): Moja propozycja nagród do sklepiku LeadmoreNie no nie wierzę. Ty tak serio? Od jakiegoś czasy serwisy z subami zamiast dawać dobre stawki daja smieciowe nagrody w postaci wodki, czekolady itp Mam nadzieję że lm nie pojdzie za trendem tylko tradycyjnie nadal utrzyma to w czym jest chyba najlepsze. Czyli w stawkach i konwersji. Pozdro RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Huston - 18-06-2016 11:40 Dałem tylko propozycje, skoro już taki sklepik istnieje a pan Arek ma twórczą wyobraźnie to dałem tu kilka sugestii. Sam pomysł sklepiku, konkursów z połączeniu z najlepszą konwersją wśród konkurencji umila mi tutaj czas i wielu ma takie same zdanie . Tak więc skoro system już tu funkcjonuję to warto go dla nas dopieścić. RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 20-06-2016 07:54 (18-06-2016 11:40)Huston napisał(a): Dałem tylko propozycje, skoro już taki sklepik istnieje a pan Arek ma twórczą wyobraźnie to dałem tu kilka sugestii. Sam pomysł sklepiku, konkursów z połączeniu z najlepszą konwersją wśród konkurencji umila mi tutaj czas i wielu ma takie same zdanie .Dziękuje za propozycje. Oczywiście skupiamy się na poprawie programów ale od czasu do czasu warto zrobić coś dla zabawy Kilka pomysłów wydaje się bardzo fajnych i pomyślimy by je dodać, nie zajmie to dużo czasu. RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - szykiryki - 21-06-2016 12:50 Nowy mix gadżetów . Moje psy już rozwaliły frisbee , ale fajne! RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - kukiz87 - 04-07-2016 10:26 Orientuje się ktoś level 4 od jakiej ilości punktów jest ? od 2 miesiecy mi stoi na levelu 3 na samym koncu RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Glexab - 30-07-2016 12:19 Co to za model słuchawek? Warto je zamawiać? RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Huston - 01-08-2016 11:10 Słuchawki są godne polecenia . Jeśli się nie mylę to chyba te: http://allegro.pl/sony-mdr-v55-sluchawki-nauszne-dj-extra-bass-4-kol-i5617152597.html#thumb/1 Więc naprawdę dobry produkt . RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - bananmma - 01-08-2016 11:27 Miałem te słuchawki, nie polecam szczerze. Basy mnie nie zadowalały i po 4 miesiącach zaczęła wycierać się gąbka. RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - suzuki69 - 01-08-2016 11:46 Od którego poziomu i od ilu LeadCoinów są dostępne te słuchawki ? |