LeadSales.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LeadSales.pl - Oficjalny temat (/Temat-LeadSales-pl-Oficjalny-temat-118746) |
RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - LeadSales - 05-08-2015 18:23 (05-08-2015 17:18)Martin676 napisał(a): Ile trzeba zarobić na obiektyw Clippo? 6 czy 7 stówek, bo czytałem rozbieżne informacje... 600 zł RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - chomik3 - 05-08-2015 23:18 Zabieram sie za testowanie wiadomości, ale już widzę, że strasznie niedorobione są... Brak edycji, możliwość ustawienia początkowego odtwarzania które i tak nie działa (nie odtwarza), przy pisaniu komentarzy z uśmieszkami ; ) tworzy 2 komentarze - pierwszy z wpisaną treścią a drugi z zamkniętym nawiasem. Górne menu nie mieści się w divie, inne newsy z datami z 2014 roku. A byłby to taki fajny program RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - LeadSales - 06-08-2015 00:36 chomik3 napisał(a):Zabieram sie za testowanie wiadomości, ale już widzę, że strasznie niedorobione są... Brak edycji, możliwość ustawienia początkowego odtwarzania które i tak nie działa (nie odtwarza), przy pisaniu komentarzy z uśmieszkami ; ) tworzy 2 komentarze - pierwszy z wpisaną treścią a drugi z zamkniętym nawiasem. Górne menu nie mieści się w divie, inne newsy z datami z 2014 roku. A byłby to taki fajny programPoprawimy wszystko co wymieniłeś, aby jak najlepiej dostosować program. Dziękujemy za uwagi! RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - vogel222 - 06-08-2015 04:54 W programach artykuły jest video ...zamiast artykuł do odblokowania, nie rozumiem... Powinniście zrobić program na wzór taki jaki jest na hotcashu ...bo albo wrzucacie program ,,wiadomości " albo ,, artykuły,, Być może ktoś zarabia na sprzedaży ciekawych artykułów które warto odblokować..( tak jak ja) liczyłem na sprawdzenie serwisu no ale coz... RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - zozols1 - 06-08-2015 07:49 Przyznam szczerze, że ja też liczyłem na to co vogel222 w tym programie. Najlepiej w przyszłości zróbcie z tego 2 różne programy - wiadomości i artykuły, tak będzie najlepiej. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - Mortdecai - 06-08-2015 09:55 (05-08-2015 14:59)lukaswu napisał(a): U mnie za każdym razem pojawia się powiadomienie z antywirusa jak się loguje: to samo (05-08-2015 15:57)Lotheo napisał(a): Miałem to samo z HotCashem przy logowaniu. Zmieniłem przeglądarkę i śmigało. nie będę rezygnował z obecnej przeglądarki, i myślę, że wielu osobą to też może sprawiać problem. Raczej administracja powinna się tym zająć. A czat nie działa. To jest, nie da się wpisać wiadomości. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - morenox - 06-08-2015 10:38 Gdzie jest mój ref link? Bo jakoś nie moge znaleźć RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - Lotheo - 06-08-2015 11:37 (06-08-2015 09:55)Mortdecai napisał(a):(05-08-2015 14:59)lukaswu napisał(a): U mnie za każdym razem pojawia się powiadomienie z antywirusa jak się loguje: HotCash naprawił ten problem, ale u mnie nadal występował. Zmieniłem przeglądarkę, wyczyściłem kompa i pomogło. @[Mortdecai] Nie pisałem do Ciebie, ale do @[lukaswu], ale jak tak bardzo się dopominasz, to przywiąż więcej uwagi do ortografii, bo napisanie: "i" po przecinku jest karygodnym błędem. Kolejna sprawa to: wielu "osobOM', nie "osobą" RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - LeadSales - 06-08-2015 12:00 (06-08-2015 09:55)Mortdecai napisał(a):(05-08-2015 14:59)lukaswu napisał(a): U mnie za każdym razem pojawia się powiadomienie z antywirusa jak się loguje: Zdajemy sobie sprawę z tego błędu. W wolnym czasie naprawimy problem. Dzieję się tak ponieważ czat online stoi na zupełnie innym serwerze. W przyszłym tygodniu poprawimy tą usterkę. (06-08-2015 04:54)vogel222 napisał(a): W programach artykuły jest video ...zamiast artykuł do odblokowania, nie rozumiem... Na razie jest dostępna wersja programu artukuły, gdzie płatność odbywa się w playerze. Mieliśmy okazje konsultować to rozwiązanie z osobami, które wymyśliły ten program jako pierwsi w Polsce. Według nich właśnie to rozwiązanie sprawdza się najlepiej. Miniatura w playerze sugeruje że filmik jest ciekawy, co podnosi trust rank całego artykułu. Dlatego zachęcamy was do spróbowania tego rozwiązania i mierzenia poziomu konwersji. W najbliższym czasie wprowadzimy także drugą wersje programu z blokadą treści artykułu na wasze życzenie. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - alfonsPL - 06-08-2015 13:45 Porównałem z ciekawości LeadSales z HotCashem i póki co zdecydowanie HC > LeadSales. |