![]() |
Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki (/Temat-Dziennik-telemarketera-wyzwolenie-z-lancuchow-sluchawki-117698) |
RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - PremAccHack - 08-09-2015 09:46 Haha jakie wyznania to teraz napisz gdzie szukać punktu G ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - xavi512 - 08-09-2015 11:31 Ten dziennik to dobra lektura na deszczowe dni. I czas w robocie szybciej leci. ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - prololex - 08-09-2015 20:17 Nie zapomnijcie, że na forum są dzieci ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 10-09-2015 17:01 Chciałem dać prawie_papież 'owi repa, a tu patrzę ban haha W Trafficu tak to u mnie wygląda, za 4 dni kupuję kolejną paczkę, zapraszam do współpracy ![]() ![]() Generalnie w moim życiu niewiele się aktualnie dzieje, mam się z kim spotykać i staram się codziennie wieczór mieć zapełniony, gorzej z pracą, bo zamiast zarabiać wbijam kolejne dywizje w lolu, nawet jedna laska patrzyła jak gram i pyta czemu nie gankuję bota ![]() @Edit Zapomniałbym xD Wkładasz palec na głębokość tak 4 cm, różnie to bywa, musisz wymarać na górnej ściance taki obszar, który ma inną teksturę niż wszystko w okół, zobaczysz po jej reakcji że się podoba, jak na suficie wyląduje ![]() ![]() Daję fotkę, nie wiem czy warna nie będzie, ale dla was się poświęcę misiaczki ![]() ![]() @Edit 2 Bo na pewno będą pytania co do wytrysku kobiecego: Z bloga Jack'a Bruneta (jego porady co do podrywu nie sprawdzają się u mnie, ale co do seksu daję 10/10) http://www.oswieconykochanek.pl/blog/masaz/ona-mowi-ze-chce-jej-sie-siku-podczas-orgazmu/ RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Toskan - 10-09-2015 17:15 Ciesz sie, ze masz ten komfort 'nie zarabiania' RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 21-09-2015 12:58 Potrzebuję na teraz osoby która napisze 44 precle po 1000 znaków każdy, cena za całe zlecenie 40 zł, zapraszam na priw. @Topic Napiszę kolejny wpis w najbliższym czasie, trochę się działo, zastój powolutku mija już ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - konek3 - 22-09-2015 12:55 szukaj na stronach typu microworkers, tam ludzie piszą artykuły za grosze ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - konrad123456789 - 25-09-2015 08:04 Co tutaj taka cisza ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - asiorek - 25-09-2015 09:48 Dokladnie ;D stesknilem sie za tymi wpisami xd Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 25-09-2015 19:58 Dzisiejszy zarobek 299 zł W środę ugrałem 249 zł W poniedziałek prawie 100 zł z Allegro ![]() Powoli ruszam od nowa, bo oszczędności się kończą xd A tutaj jak łatwo i szybko można sobie znaleźć towarzystwo na piątkowy wieczór ![]() ![]() A i "fajna piosenka" na wieczór. |