Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Wezwanie do prokuratury. Bac się? (/Temat-Wezwanie-do-prokuratury-Bac-sie-116511) |
RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Chada - 24-06-2015 09:18 #freescientist. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - zjadamkredki - 24-06-2015 09:22 (24-06-2015 09:18)Chada napisał(a): #freescientist. Chada ty tam się nie odzywaj, bo sam siedzisz RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - badi1992 - 24-06-2015 09:43 a Ty nie zjadaj kredek RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - averegen - 24-06-2015 11:41 Je Suis Scientist RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - CHWDP - 24-06-2015 12:26 kluczowe jest to żeby się dowiedział o który serwis chodzi i to napisał... RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - rachman - 24-06-2015 12:29 @CHWDP jesteś kolejnym kolesiem który to podkreśla jak jakiś bumerang. ON NIE MA MOŻLIWOŚCI SIĘ DOWIEDZIEĆ do cholery bo nie jest podejrzanym, oskarżonym tylko świadkiem, kurna zakumajcie to w końcu RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - CHWDP - 24-06-2015 12:31 @rachman jak pójdzie to chyba się dowie o co Chodzi dokładnie... RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Stworkowaty - 24-06-2015 12:36 Rachman, nie wiem kto Ci takich głupot nagadał ale osobiście sam byłem jako świadek i dowiedziałem się wszystkiego, akurat to bylo w sprawie surf.fenki, wiedziałem kto i Pani z która spisywała pismo jakoś nie ukrywała niczego. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - rachman - 24-06-2015 12:38 Masz Ty pojęcie w ogóle o prawie? Jako świadek ma tylko prawo odpowiadać na pytania i nikt nie musi mu udzielać żadnych informacji na temat sprawy. On ma przyjść wyspowiadać się i d nie zawracać. Skoro nie muszą to nie udzielą informacji chyba że ktoś ma tam dobre serduszko lub będzie miał ochotę z tym że nie jestem pewien czy to nawet nie jest zakazane. Jak nagle zapyta o serwis itd. to od razu pokaże że coś wie więc skieruje na siebie podejrzenia. Jak pytać to tylko o to co zostanie poruszone w trakcie przesłuchania a nie z ciekawości. Człowiek czysty nie pyta za wiele bo go to nie dotyczy i ma to gdzieś. Wykazując dociekliwość w nie swojej sprawie sam się prosi o podejrzliwość. @Stworkowaty to że ktoś Ci powiedział to nie znaczy że to reguła. Byłem nie raz świadkiem i słyszałem zawsze że nie muszą więc nie powiedzą. Takie jest prawo a że Ci zdarzyło się odstępstwo to się ciesz. Widać nie byłeś podejrzany jako świadek a tu sprawa moze być inna skoro on sam podejrzewa że może być brany pod uwagę w oszustwie - w takim wypadku wątpię by coś mu powiedzieli przed postawieniem zarzutów. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - mlody16918 - 24-06-2015 12:47 Nie masz co się bać. Zamknąć Cię nie zamkną, to na 99% pewne. Mi jak wjechali na chate zabrali komputer, płyty, dyski, później kilka przesłuchań, prokurator, na koniec sprawa w sądzie. Zakończyło się na naprawie szkody 7,5k +2,6k kosztów sądowych, i umorzenie - nie karany. A wyglądało o wiele gorzej Także głowa do góry i będzie dobrze, więzienia są dla bandytów a nie dla kogoś kto zarobił kilka stówek na NK |