[Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. (/Temat-Poradnik-Zarabiaj-duze-pieniadze-dobrze-sie-przy-tym-bawiac-116313) |
RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Ando - 30-06-2015 12:13 Tak czy siak może trzeba skończyć robić gówno-burze, czekamy Epic na update RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - szykiryki - 30-06-2015 12:14 Epic po prostu ma "głupie" szczęście do kupujących... Z poprzednim Jego poradnikiem było tak samo. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - xavi512 - 30-06-2015 12:35 Epic był też pierwszy, który napisał post i nawet nie zwrócił na to uwagi. Zanim autor screena usunie go to do tego czasu zobaczy pół forum. Również ostatni raz kupiłem tutaj poradnik. Porażka totalna. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Wiszuu - 30-06-2015 12:49 @up smieszny fakt, gdybys ty razem z innymi userami nie pisal ciagle, ze jest to mozliwe i nie robili gownoburzy to by prawie nikt tego nie zobaczyl RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - selfie - 30-06-2015 12:59 (30-06-2015 12:49)Wiszuu napisał(a): @up smieszny fakt, gdybys ty razem z innymi userami nie pisal ciagle, ze jest to mozliwe i nie robili gownoburzy to by prawie nikt tego nie zobaczyl Nie ma sensu takie gadanie, bo kto by chciał i tak by zobaczył RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - szykiryki - 30-06-2015 13:01 Wiszuu, jesteś tu od niedawna, więc wielu rzeczy jeszcze nie ogarniasz... Chodzi o fakt, że PO RAZ kolejny (prześledź sobie inne tematy) to kupujący sami wysypują niszę (jej część), za którą zapłacili. Za głupotę niestety się płaci i skoro niczego nie nauczyli się z poprzednich 'wysypek' to już nie nasza wina... RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - xavi512 - 30-06-2015 13:05 Teraz to już można sobie... osoby, które pierwsze to zauważyły zamiast załatwić to dyskretnie to wywołały burzę. Tyle w temacie. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - lukaswu - 30-06-2015 13:28 Produktu została sprzedana tylko 1szt. w ciagu 7-14dni? To słabo bardzo, a Xzibin sam sobie zaszkodził będzie musiał nowe konto zrobić (nie, nie kupowałem poradnika, ale nie zamierzam z tym działać ) RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 30-06-2015 13:45 Witajcie, widze że zrobiła się tutaj straszna gównoburza XD Zacznijmy od początku, po pierwsze, nie uważam by ten użytkownik znacznie mi zaszkodził, sam prosiłem żeby wystawił fotke w którym przedstawia za ile sprzedany został produkt Kolejna sprawa, nisza się nie wyczerpie, te bardziej inteligentne osoby wiedzą dlaczego, jeśli jednak ktoś ma jakieś wątpliwości zapraszam na gg. I teraz co najważniejsza sprawa, nikt tak naprawdę nie jest znacznie stratny, oczywiście, to że nisza została po części zdradzona najpewniej zmniejszy mi sprzedaż poradnika o jakieś... 100% Więc nie martwcie się, stratny będę raczej tylko ja, ponieważ sam produkt wciąż schodzi bardzo szybko i nie ma z tym problemu, konkurencja nie ma na jego popyt oraz pozyskanie żadnego wpływu. Więc żeby każdy miał pewność. Xzibin nie zawinił, to ja poprosiłem go o to żeby po wystawieniu produktu wstawił do tematu potwierdzenie sprzedaży. No i ostatnia sprawa, zapominacie drodzy użytkownicy że ktoś dostał tylko to co będziemy sprzedawali. Co z tego? W poradniku zostały ukazane porady i sztuczki, jak produkt zdobywać szybciej i wydajniej. Prócz tego oferuje pełny support (czasem potrafie siedzieć z kupującym do 4 w nocy i wszystko mu tłumaczyć). W tej chwili osoby które nie zakupiły poradnika wiedzą tak naprawde tylko to co sprzedajemy, sama ta wiadomość jest praktycznie bezużyteczna bez pozostałych danych. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I na tym chciałbym zakończyć, nie róbcie tutaj sobie pretekstu do płaczu jakie to forum jest złe, bo sami robiąc ten syf i offtop jesteście temu winni. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Ando - 30-06-2015 14:00 Nic strasznego się nie stało, wiadomo co jest przedmiotem sprzedaży ale sposobu pozyskania już nikt nigdzie nie zdradził więc to nie koniec świata |