![]() |
Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej (/Temat-Earnsub-pl-Innowacja-w-premium-sms-Viral-fb-refferal-locker-skracacz-i-wiecej-115870) |
RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - explrlz - 14-06-2015 13:55 Koledzy dobrze pisza ! Musicie zabezpieczyć sie przed tym DDos bo inaczej wiele osob z was zrezygnuje. W kwesi serwisu podoba mi sie że próbujecie innowacji! Bardzo to cieszy! Chetnie przejde do was gdy juz pojawia sie suby ![]() Co do reklamy z Pepsi mozecie zmienic to na np. Cookies ![]() ![]() Viralka wyswietla sie jeżeli uzytkownik jest niezalogowany do fb? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 14-06-2015 14:12 (14-06-2015 13:55)explrlz napisał(a): Koledzy dobrze pisza ! Musicie zabezpieczyć sie przed tym DDos bo inaczej wiele osob z was zrezygnuje. Zmienimy specjalnie dla Was. Nasz grafik tworzy parę reklam niezwiązanych z żadnym produktem np. "Wybiel zęby w tydzień" czy też "Schudnij 10kg w tydzień". Sytuacja z ddosem co raz bardziej się stabilizuje, serwer rzadko pada. Viralka się wyświetla lecz wiadomo, jeśli kliknie krzyżyk to nie udostępni a reklama sama po czasie się zamknie. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - gieniek93 - 14-06-2015 14:18 Jak ustawić viralke pod program samsung galaxy s6 bo coś nie moge? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 14-06-2015 14:21 (14-06-2015 14:18)gieniek93 napisał(a): Jak ustawić viralke pod program samsung galaxy s6 bo coś nie moge? Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=xD8j6WaCaNg&feature=youtu.be RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - gieniek93 - 14-06-2015 14:23 zanim wyślesz filmik to przeczytaj pytanie. W programie galaxy s6 jest w ogóle coś innego, jest domena która czeka na akceptacje + zrobiłem wszystko tak jak trzeba i viral nadal nie chodzi na tym progrmaie. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Raster96 - 14-06-2015 14:24 - Zintegrowany viral facebook do każdego programu: Moim zdaniem tym możecie zachęcić wielu użytkowników. ![]() odbierzlte - ten program bardzo mi się podoba, graficznie również cudo, zaraz to przetestuję. ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 14-06-2015 14:32 (14-06-2015 14:23)gieniek93 napisał(a): zanim wyślesz filmik to przeczytaj pytanie. W programie galaxy s6 jest w ogóle coś innego, jest domena która czeka na akceptacje + zrobiłem wszystko tak jak trzeba i viral nadal nie chodzi na tym progrmaie. Jest dokładnie to samo lecz w galaxy s6 nie ma więcej linków jak np w streamie. Domeny użytkowników na razie nie akceptujemy. Włączyłeś program? Dodałeś link bezpośredni do postu? Ogólnie nie wyświetla się reklama do zamknięcia na galaxy? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - gieniek93 - 14-06-2015 14:34 Tak, zrobiłem wszystko jak trzeba i nie działa. A program stream działa idealnie na viralce. teraz to już wszędzie przestał viral chodzić RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - rozekrr - 14-06-2015 14:56 Wpadł komuś w ogóle jakiś lead? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 14-06-2015 14:57 (14-06-2015 14:34)gieniek93 napisał(a): Tak, zrobiłem wszystko jak trzeba i nie działa. A program stream działa idealnie na viralce. U mnie działa. Jaki nick? |