HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! (/Temat-HotCPM-pl-Siec-CPM-Zarabiaj-na-wyswietlaniu-bannerow-na-swojej-stronie-www-105732) |
RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - antykt - 10-02-2017 19:21 mam pytanie a jak na stronie jest reklama popads ustawionana jedno ip na24 i reklama z popcash a ruch znastrone z kilku fb to mam szanse zależy mi na wszej seici RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - antykt - 13-02-2017 12:56 czy mam szanse na odpowiedź ?? RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - schwarzenegger - 19-02-2017 13:48 Niestety reklamy nie są zgodne z nowoczesnymi standardami i nie są przesyłane po SSLu. Na stronach z szyfrowanym połączeniem i reklamami z HotCPM przeglądarki krzyczą, że jest problem z zawartością mieszaną tzn. część po SSLu a część nie. Zgłosiłem problem do supportu ale od wielu dni nikt się nie odezwał, nawet z info, że mają to w nosie... Rozwiązałem problem na własną rękę i reklamy się wyświetlają po SSLu, ale za to HotCPM tego nie zlicza. Czyli ogólnie lipa. RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - GRZECHOTNIK - 19-03-2017 20:32 Kiepskie to jest, Google Analytics pokazuje mi 9k uniq w tym tygodniu, zarobek na hotcpm - 50 groszy. Odradzam, ja już to usunąłem. RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - trybulski - 20-03-2017 15:02 Jak ktoś będzie chętny umieścić reklamę platną za wyświetlenia, proszę o PW. Prościej: zapłacę za wyświetlenia mojego banera na Twojej stronie. RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - Gerwazy.W - 12-04-2017 17:25 Poprawiło się coś w kwestii zliczania odwiedzin? RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - domod - 28-06-2017 13:46 Nie polecam tej sieci. Bardzo niskie zarobki. RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - trybulski - 28-06-2017 13:47 Ja też nie polecam, ale z innego powodu. RE: HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - Leaders - 17-07-2017 20:42 UWAGA! Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, sieć HotCPM została połączona z siecią Lead.Network! Wszystkie konta z HotCPM (wraz z ich bilansami) zostały przeniesione lub połączone z istniejącymi już kontami w naszej czołowej sieci! W dniu jutrzejszym Wasze dotychczasowe kody bannerów z HotCPM zaczną emitować nasze nowe boksy reklamowe z Lead.Network. Szczegóły znajdziecie w emailu. Pozostajemy do Waszej dyspozycji! HotCPM.pl - Sieć CPM - Zarabiaj na wyświetlaniu bannerów na swojej stronie www! - Hybrid1990 - 14-06-2021 13:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |