Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D (/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934)

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Okazzi - 26-03-2013 18:14

tomO, zahaczę tutaj o te surowce. Jest to niezły biznes dla osób, które mają nieźle wyrobione postacie w grze, lub używają po prostu nielegalnego oprogramowania, różnie kombinują.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 26-03-2013 21:00

Swojego czasu zarabiano na botach d3, i sprzedaży $$$. Jak jest teraz nie bardzo się orientuje.

Odp: RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - miniek9090 - 26-03-2013 21:05

(26-03-2013 21:00)surfer0700 napisał(a):  Swojego czasu zarabiano na botach d3, i sprzedaży $$$. Jak jest teraz nie bardzo się orientuje.

dalej na tym zarabiaja , ale nie ma wogole porowniania co do zarobkow . spadly do zera...

wysłano z nokii 2600

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 26-03-2013 21:07

A ja już powoli przymierzam się do zestawienia za marzec Wink
Na ten moment wpływy osiągnęły troszkę ponad 500 zł, ale miesiąc jeszcze się nie skończył.
Oczekuję kolejnych soczystych zleceń ;D

Odp: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - miniek9090 - 26-03-2013 21:09

mlekouje musze znalezc twoje konto na allegro ... ciekawi mnie co tam sprzedajesz takiego ciekawego . u mnie ani posty , ani lajki ,ani inne pierdulki wogole nie schodza;(

wysłano z nokii 2600

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 26-03-2013 21:18

Ja mam w ofercie posty, teksty i prowadzenie fanpage(od kilku dni). Tam większość to jest nieudokumentowana na allegro, 80% zleceń odbywa się drogą mailową tylko ;D

Odp: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - miniek9090 - 26-03-2013 21:22

aukcje typu prowadzenie fanpage sprzedaj sie teoszke?

wysłano z nokii 2600

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 26-03-2013 21:24

Więcej jest na forum surfera Wink nie będę tutaj udostępniał tych informacji niestety ;p

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - karatorq - 27-03-2013 01:13

Uwaga, wyjdę niektórym nowym na pomoc.
Chcesz pisać posty? Nie masz prawie w ogóle zleceń?
U mnie możesz mieć kilka zleceń na różną ilość postów. Praca stała, lecz zależna od klientów.
Pisanie z jednego i więcej kont!
Ceny za posty ustalam indywidualnie, początkowo 100 postów, to około 10-15zł. Z biegiem czasu, kwota może ulec zmianie.
Żadnego lania wody, 150znaków za każdym razem!(minimum)

TEST 10 postów! Napisz do mnie na email- [email protected], a ja podeślę Ci, gdzie masz napisać 10 postów, podaj nick i zweryfikuję Cię. Nikogo nie oleję.
Przyjmę 2-3 osoby do siebie. Służę pomocą takim osobom. ZAPRASZAM

Dla chętnych też zapraszam do "sprzedaży" steamów oraz kont esl - wszystko u mnie.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Mksuzi - 27-03-2013 02:02

Bardzo zastanawiająca oferta.

Wy ludzie naprawdę piszecie posty za taką cenę?

Jestem dosłownie w szoku.

Pod koniec lutego dostałem propozycję pisania postów. Oto screen.

[Obrazek: posty.png]

Jak dobrze widać oferowano mi pisanie postów za 2 zł (po wymianie e-mail uświadomiłem zleceniodawcy, że 1 zł to za mało), które zawierają 500 znaków. Taki post pisze się max do 2 minut.

Czyli według oferty Pana powyżej za napisanie 5 postów dostalibyście 50 groszy.

1 post za 2 zł vs 5 postów za 50 groszy

Co byś wybrał ?

Proszę Was ludzie ceńcie się. Jeżeli podczas pisania zarabiacie mniej niż 8 zł za godzinę to uwierzcie, szkoda waszego czasu.

Każde zlecenie przeliczajcie na roboczogodziny czyli czas jaki musicie poświęcić na napisanie tych 100 postów. Bo jeśli po przeliczeniu wyjdzie wam 4 zł za godzinę, to lepiej wziąć się za klikanie w buxy albo inne zagraniczne serwisy, które przyniosą wam to samo tylko o wiele mniejszym nakładem pracy.

Dla tej osoby wykonywałem tylko jedno zlecenie związane z pisaniem tekstów synonimizowanych. Poznała moje stawki oraz predyspozycje i być może dlatego zaproponowała mi taką stawkę a nie inna.

Czy jest ona wysoka? NIE!
Ludzie w sieci biorą po 3-5 zł od takiego postu, czasem i więcej.

Jeśli dacie się poznać jednej osobie, to inni uderzą do was z polecenia.

Szanujcie swój czas!!!!

P.S

Zlecenie to odrzuciłem ze względu na natłok innych lepiej płatnych zleceń.