RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 23-08-2014
(22-08-2014, 23:55)light napisał(a): Karolku Ty żyjesz? Gdzieś się podziewał sloneczko dziadziusia Coo?
Pewno wziął wypłatę i przed dziadziusiem po kryjomu przebimbał w http://energylandia.pl/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Sylciakx - 23-08-2014
Dzisiaj normalnie szaleństwo ! konwersja 4% ! <3
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 23-08-2014
Banery do programów powinny być w ciągu tygodnia.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ToxicIce - 23-08-2014
Siema, witam
Kto chętny na to abym był jego refem pisać do mnie na PW.
Przyda mi się pomoc na starcie więc proszę, aby ta osoba już miała jakieś doświadczenie i podzieliła się nim ze mną.
Tylko szybko piszcie bo chcę już zacząć, a wole być czyimś refem, zawsze to kogoś ucieszyć może.
Trzymajcie się
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 23-08-2014
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Zarobiony_Koles - 23-08-2014
(23-08-2014, 20:56)Assasinoo napisał(a): ![[Obrazek: 7g8qxe.jpg]](http://screenshu.com/static/uploads/temporary/gb/9d/po/7g8qxe.jpg)
Ty już miałeś kończyć.. I gdzie tu są słowni ludzie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lukasz149 - 23-08-2014
Może ktoś zdradzić konwersje na PLAYWATCH? Bo nie wiem za bardzo czego się spodziewać czy powyżej 1% jest chociaż?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 23-08-2014
playwatch dzisiaj - 4.29%
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Blachta - 23-08-2014
mam pytanie, czy w firesub płacą za każdą odnowioną subskrypcję czy opłata jest tylko przy pierwszej aktywacji usługi?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - bec2 - 23-08-2014
kiljan da rade gdzies zobaczyc lub moze planujecie dodac ogolna konwersje w danym dniu kazdego programu? raz cos sie wypala i na jakis czas warto w cos nowego uderzyc, a potem wrocic, przynajmniej u mnie to tak wyglada
|