RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 21-08-2014 18:11
Ależ my nigdy nie twierdziliśmy, że realna(czyli bez ucinania wyświetleń i leadów, no ale to ciężko jest u niektórych policzyć) konwersja jest niższa niż u konkurencji ponieważ nasze programy nie łamią prawa w najmniejszym stopniu i za nie nie pójdziecie siedzieć ani nie grożą wam kary finansowe. My nie lubimy działać wbrew prawu bo prędzej czy później się to obróci i zostaje się z ręką w nocniku.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 21-08-2014 18:14
Oba serwisy są dobre Co kto woli. Większą rolę ma sposób promowania, tak by program wpasować w grupę odbiorców.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 21-08-2014 18:44
freebiz z tego co wiem nie ma nawet regulaminu serwis - wydawca
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 21-08-2014 18:53
freebiz akurat jest najbardziej nielegalnym serwisem, wydawca oraz usługobiorca nawet nie ma mozliwosci sprawdzenia danych firmy, kazdy zarabia tam gdzie chce i tyle
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 21-08-2014 19:13
(21-08-2014 18:53)Kiljan napisał(a): kazdy zarabia tam gdzie chce i tyle
To myślę, że najważniejsze stwierdzenie z tych stron dyskusji
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - piciaszek - 21-08-2014 19:28
(21-08-2014 18:44)kariolmax napisał(a): freebiz z tego co wiem nie ma nawet regulaminu serwis - wydawca
http://pp.freebiz.pl/regulamin_pp.pdf
Już nie robię offtopa.
PS: z tego co widzę, to wiele jeszcze nie wiesz.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 21-08-2014 19:36
Dobra cisza to jest temat FIRESUB a nie FREEBIZ. Kto chce pogadać o konkurencji to zapraszam do konkurencyjnego tematu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 21-08-2014 19:39
Mysle ze wszyscy userzy firesuba czekają na najnowszą odsłonę programu "Szpieguj"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 21-08-2014 21:21
(21-08-2014 19:28)piciaszek napisał(a): (21-08-2014 18:44)kariolmax napisał(a): freebiz z tego co wiem nie ma nawet regulaminu serwis - wydawca
http://pp.freebiz.pl/regulamin_pp.pdf
Już nie robię offtopa.
PS: z tego co widzę, to wiele jeszcze nie wiesz.
W regulaminie nie ma wykazanego z kim wydawca umowę zawiera, więc regulamin można wrzucić do kosza.
Odnośnie nowego szpiega dostajemy zgloszenia i we wrzesniu powinien być, bo sierpień mamy zapełniony programami.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 21-08-2014 21:32
Nie wiem czy dodawanie tylu nowych programów jest takie dobre, skoro nagrody za takiego drona czy alienware będą dość drogie a mało kto je promuje. Ja bym wolał inny wygląd szpiega + program bilety do kina. Oba nie będą was kosztowały w kwestii wygranych zbyt dużo, a myślę, że tego typu programy lepiej się sprawdzają.
|