RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - gotasr3 - 08-04-2016 10:01
Wczorajszy dzień tragedia oby dzisiaj było lepiej
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 08-04-2016 12:18
Leadmore, czy planujecie w niedalekim czasie jakieś większe nowości/zmiany ?
Jestem ciekawy dalszego rozwoju Waszej platformy.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - HardCoreSex - 08-04-2016 13:25
Dla mnie najpiękniejszą zmianą w leadmore byłoby to,
jakby przywrócili stary download albo popracowali nad nowym (wiem piszę to 3 raz) xD
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - stachupumpa - 08-04-2016 14:24
3 dzień z rzędu niska konwersja w porównaniu do poprzednich dni i wiadomości ze wpisany kod jest nie poprawny... Leadmore dacie jakieś info czy wszystko jest ok?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DC1 - 08-04-2016 17:00
Co się z Waszą stroną dzieje?
Czyszczę pamięć, raz wyświetla normalnie, a potem znowu tak to wygląda.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 08-04-2016 17:24
Dla mnie fajną zmianą by było powrót do starych statystyk - tak, żebym mógł wiedzieć np z jakiego źródła było ile wejść
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 08-04-2016 19:37
Akurat na weekend kiedy Arek nie wchodzi program filmy musial sie zje>.<
Nie przyjmuje linkow z yt, gg
Zapytałem kumpla z branży i mu działa, to już nie wiem jak się do tego odnieść
Już działa, naprawiło się xD
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - erykziele12 - 08-04-2016 23:22
Istnieje możliwość transferu pieniędzy z konta na leadmore by ktoś inny mógł sobie zlecić przelew u siebie i zyskać na tym parę groszy? Mam tam niewiele ponad 100 zł, ale niestety wypłacić nie mogę bo nie rozliczam się już na rodziców, a jakby nie było trochę szkoda tej kwoty... Wiem, że u konkurencji można było transferować do innego użytkownika saldo z konta ale nie wiem jak tutaj.
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Koja - 09-04-2016 01:16
Można ale taki transfer wiąże się z zamknięciem konta.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 09-04-2016 09:11
Co się stało z wyglądem strony ? Wszystko wykrzaczone, porozwalane...
|