RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 05-04-2016 11:38
Napisz maila do nich. Czasami coś się "buguje".
Tylko dziwi mnie, że nie masz rejestracji z refa a masz rejestrację z 5leadami? Czy wlasnie w tym widzisz błąd?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 05-04-2016 18:20
Może myśli, że chodzi o własną rejestrację i wypłaty gdyby tak było każdy miałby tysiące leadcoinów. Chodzi oczywiście w tej punktacji o rejestrację i wypłaty poleconych a nie własne
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - HardCoreSex - 05-04-2016 19:27
Ma jeszcze ktoś wrażenie że odkąd zmienili design programu "download" konwersja spadła ?
Jest strasznie oczoje*ny a wcześniejsze fake skanowanie wirusów dodawało wiarygodności.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Martin676 - 05-04-2016 19:39
Konwersja ssie na pobieraniu Odbiło się to również na real contencie - brzmi to niewiarygodnie, jednak liczby mówią same za siebie...
Przetestowałem to na 50 tysiącach wejść z jednego miesiaca na 50 tysiecy z kolejnego i róznica w PLN jest ogromna
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 05-04-2016 19:47
Ten temat był już poruszany o wiele wcześniej i dowiedziałem się tylko tyle, że stary wygląd niestety nie zostanie przywrócony. Administracja LM miała zastanowić się nad drugą wersją programu do wyboru, ale jak widać, wyszło jak zawsze i na pomyśle się skończyło.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Martin676 - 05-04-2016 20:06
Linki do pobierania zostały zablokowane przez FB, ot taka ciekawostka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 06-04-2016 07:21
Mieli się "zastanowić" nad przywróceniem starego LP pobierania i oczywiście cisza.
U mnie konwersja spadła dramatycznie, więc poszłam sobie po ciuchu, ale na innych programach nie ma co narzekać na LM, szkoda tylko, że na nich nie zarabiam
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jestokej1995 - 06-04-2016 08:12
Proszę o zmianę domeny Pobrania bo Facebook wykrywa od wczoraj
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 06-04-2016 10:59
Witam, wprowadziliśmy nowy wygląd programu Filmy online oraz kilka nowych funkcji:
- Możliwość wprowadzenia opóźnienia "na suwaku",
- Poprawione działanie filmów z CDA,
- Rejestracja po "pełnym ekranie",
(06-04-2016 08:12)jestokej1995 napisał(a): Proszę o zmianę domeny Pobrania bo Facebook wykrywa od wczoraj
Zmieniliśmy skracarki w programach: Pobieranie, Stream, Filmy.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 06-04-2016 11:43
Z tym cda to wklejam normalny link do filmu i coś nie pyka
|