RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 01-04-2016 10:47
Może pomyślcie żeby zwiększyć swoje zarobki zanim zaczniecie krytykować. Leadmore cieszy się w sumie najlepszą konwersją spośród wszystkich serwisów !
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DC1 - 01-04-2016 11:00
Już nie mówiąc o tym, że programy stoją w miejscu. Nowy program raz na rok. Jestem w LM głównie że względu na jeden program i jego konwersję, niestety niewiele zachęca do korzystania z serwisu.
Gdyby na dzień dzisiejszy moja nisza sie wyczerpała, raczej nie miałbym powodu tu zostać.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 01-04-2016 11:25
@[Huston]
(01-04-2016 10:47)Huston napisał(a): Może pomyślcie żeby zwiększyć swoje zarobki zanim zaczniecie krytykować.
A co ma wysokość zarobków do obiektywnej opinii, bo nie nadążam? Rozumiem, że masz wgląd do Mojego salda na innych serwisach? Wybacz, ale pierdo**** głupoty za przeproszeniem
(01-04-2016 10:47)Huston napisał(a): Leadmore cieszy się w sumie najlepszą konwersją spośród wszystkich serwisów !
Chcesz mi powiedzieć, że konwersja na wszystkich niszach i programach jest u każdego partnera wyższa niż u konkurencji? Ciekawa teza, bo z większą głupotą to się jeszcze nie spotkałem
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 01-04-2016 11:50
Nie mogą pobrać rachunku leadmore a gdy pobieram to...
Słaba nisza...
EDIT: JUŻ DZIAŁA WTF
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DzejkobPL - 01-04-2016 11:54
(01-04-2016 11:50)JustinTime napisał(a): Nie mogą pobrać rachunku leadmore a gdy pobieram to...
Słaba nisza...
EDIT: JUŻ DZIAŁA WTF
Prima aprilis!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 01-04-2016 11:58
xDDDD
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 01-04-2016 12:00
ładny troll ciekawe czy z mojej strony czy może jednak z ich
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 01-04-2016 12:50
Karewer Zarabiając w serwisach subskrypcyjnych kawał czasu, mogę bazować na swoim doświadczeniu jak i moich bliskich znajomych. Wiem, po prostu z doświadczenia gdzie zarabia większość śmietanki i jakie ma opinie na temat danych serwisów. Większość ogarniętych gości, którzy zarabiają powyżej pewnych granic nawet nie udziela się w tym temacie w zbędne dyskusje. Serwis Leadmore jak i Freebiz zawsze dawał największą stawkę i konwersje w programach .
Kiedyś była kolorystyka w paincie i nikt nie narzekał a cyferki zadowalały wszystkich !
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 01-04-2016 14:12
U mnie to samo z rachunkiem było. Po kilkukrotnym kliknięciu normalnie się pobrało
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - fakefejk - 01-04-2016 15:02
Co w przypadku, gdy ktoś zapisał się, aby pobrać rachunek?
|