RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Radek4921 - 18-08-2014 19:27
U mnie też jeden, którego zresztą się nie spodziewałem bo inny program
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-08-2014 19:35
Obciążenia z dzisiaj zostały już dodane, na info odnosnie poprzedniej wciaz czekamy od mobilteka.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Radek4921 - 18-08-2014 19:41
Doliczyło jeszcze jednego leada
Konwersja poprawiła się na 1,52 %
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 18-08-2014 19:44
Hahah i tak lecą w ch*ja ... dziwne że dzisiaj i akurat wtedy najniższa konwersja ze wszystkich dni a leady niby doliczone
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 18-08-2014 19:53
Od dawna Mobiltek Was
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 18-08-2014 20:03
Plany na najbliższy czas:
- dodamy banery do każdego programu (po 3 sztuki w różnych rozmiarach) FAK JE KAŻDY TEGO CHCE!
- nowe oferty (video itp)
- postaram się ogarnąć dla was zmianę koloru pustej oferty i może edycja tła (kilka dodanych przez nas lub możliwość zmiany samego koloru tła)
Wszystkie nowe programy są uruchamiane na CashBill. Póki co jest on testowany, ale tak jak widzicie wychodzi lepiej niż na mobilteku. Nie wykluczone, że przeniesiemy wszystko tam.
Jeżeli macie jakieś propozycje to zapraszam na [email protected] lub do mnie na gg586745. Walcie prosto z mostu, bez zbędnego pisania "Jesteś?", którego jest coraz więcej. Nie zawsze jestem, a jeżeli zostawicie wiadomość to na pewno odpisze(no chyba, że będzie to "Jesteś?").
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 18-08-2014 20:33
To tak jak pójść do kogoś wbić się na chatę i zamiast siema powiedzieć "jesteś" ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 18-08-2014 20:45
ohh myślałem że i u mnie będzie taka padaka jak i u was ale się naprawiło
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-08-2014 20:46
Najlepiej jest po prostu napisać "cześć, mam taka i taka sprawe bla bla bla" najgorsze co moze byc jak otwierasz gg a tutaj 20 wiadomosci "jestes?" "ej?" "mam sprawe" i oczywiscie to sa jedyne slowa jakie ci ludzie piszą, takie cos po prostu jest denerwujace, bo najgorszej jest odpisac ze sie jest 20 razy a potem czekac godzinami az ten ktos napisze co chce i sie robi taka wymiana zdan przez 2 dni
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 18-08-2014 20:55
Tyle samo wyświetleń co w ostatnich dniach, wtedy ok. 3% konwersja a dzisiaj 0,95% .... ale wiadomo nisza się wypaliła
|