Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (https://zarabiam.com/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) (/Temat-Zarabiaj-na-skracaniu-linkow-shorte-st-82026)

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - Kickster - 14-09-2014

(14-09-2014, 11:58)DeDariusz napisał(a): Nie wiem jak co nie którzy robią tutaj po 500zł miesięcznie... :o

ja nie wiem jak robią po 40 dolarów na dzień

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - melu - 14-09-2014

(14-09-2014, 12:42)Roro napisał(a):
(14-09-2014, 12:23)melu napisał(a): Witam. Chcę się zarejestrować z czyjegoś refa. Od października bym sumiennie ruszył z rozsyłaniem linków. Jeśli ktoś chciałby zostać moim mentorem niech piszę na PW ( tylko i wyłącznie, podsyłajcie jakieś dowody wypłat itp żeby mnie zachęcić). Pozdrawiam.

(13-09-2014, 14:03)Niepowaszny napisał(a): Witam. Chcę się zarejestrować z czyjegoś refa. Od października bym sumiennie ruszył z rozsyłaniem linków. Jeśli ktoś chciałby zostać moim mentorem niech piszę na PW ( tylko i wyłącznie, podsyłajcie jakieś dowody wypłat itp żeby mnie zachęcić). Pozdrawiam.

Ktoś tu ma multi Lol Lol

nie multi, poprostu brak chęci pisania tego samego w kółko Smile

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - MaciekZKS - 14-09-2014

Kickster, pewnie mają albo duże fanpage, albo mnóstwo kont na facebooku i spam na grupach leci. Ja tam cieszę się z tych moich 7-8$ na miesiąc Tongue

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - DeDariusz - 14-09-2014

Chętnie posłucham jakiś innych pomysłów, fanpage na obecną chwile daje mi zarobić gdzieś koło 23-25 $ dolarów na miesiąc, ale jak uzyskać więcej?! Smile

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - popekuni - 14-09-2014

A ja tam powoli zaczynam myśleć, że jest to SCAM

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - Nupek369 - 14-09-2014

(14-09-2014, 15:27)DeDariusz napisał(a): Chętnie posłucham jakiś innych pomysłów, fanpage na obecną chwile daje mi zarobić gdzieś koło 23-25 $ dolarów na miesiąc, ale jak uzyskać więcej?! Smile

Mieć kilka fanpagy Lol

A ja mam pytanie odnośnie blokowania przez paypal, ktoś się domyśla dlaczego akurat tak się dzieje? Co to paypalowi przeszkadza?

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - xsebax - 14-09-2014

bc.vc właśnie wypłacił zaległe, piątkowe wypłaty.

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - Lucas - 14-09-2014

(14-09-2014, 16:11)xsebax napisał(a): bc.vc właśnie wypłacił zaległe, piątkowe wypłaty.

To dobry znak Wink Shortest nie wypłaca w weekendy, więc może w poniedziałek wszystko uregulują. Dobrze by było. A co do tych wypowiedzi, typu "zaczynam myśleć, że to scam" -> na razie warto wstrzymać się z tym. To nie pierwszy raz kiedy są jakieś tam problemy związane z wypłatami, z ogólnym działaniem serwisu. Poczekamy - zobaczymy. Wink

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - Roro - 14-09-2014

Mam nadzieję że wypłacą bo 75$ oczekuje :/

RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st) - bielu243 - 14-09-2014

Mi się zdaję, że już wszystko wróciło do porządku. Zresztą zobaczymy jutro Wink

Cytat:"Hi Ninja's!

First of all apologies for the delay.

Paypal is having problems, we still have payments to do, as soon as Paypal will fix it, will be made all the payments, keep calm, we hope that this will not take more 3 days. Thanks for understand!."

Info zamieszczone na forum shorte.st przez admina Wink.