Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odnowienia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383)
+---- Wątek: Odnowienia (/Temat-Odnowienia-104387)

RE: Odnowienia - komandos2 - 04-12-2017 20:35

przeciez swieta idą muszą kasy miec wiecej to nas jadaą

Odnowienia - namo - 04-12-2017 20:40

Jesteście żenujący. Skoro dziewczyna nie kręci tyłkiem tak jak lubicie to czemu nadal z nią sypiacie?

RE: Odnowienia - id-user - 04-12-2017 21:20

Bo to ona sypia z nami a ty coś kręcisz Jerk2

RE: Odnowienia - sylwestrowanoc24 - 04-12-2017 21:29

(04-12-2017 20:40)namo napisał(a):  Jesteście żenujący. Skoro dziewczyna nie kręci tyłkiem tak jak lubicie to czemu nadal z nią sypiacie?

To jest dobre Big Grin

RE: Odnowienia - KosikSquad - 04-12-2017 23:10

Chyba czas na test u konkurencji, bo faktycznie czasami dziwne akcje są z odnowieniami.

RE: Odnowienia - fejQ - 05-12-2017 07:09

Ja po ostatniej akcji "zawiesiłem" współpracę z eforsą. Obecnie jedynie sprawdzam tylko czy jakieś odnowienia powpadały.

Odnowienia z mojego numeru o których wspominałem kilka stron wcześniej wpadły, ale demotywujące jest to, że leady, które powinny być w poniedziałek są przypisane do konta dopiero....w piątek rano Wink taka niestabilność systemu niestety odstrasza. Dodam tylko, żeby eforsa nie mydliła oczu tym, że to z winy operatorów, gdyż uruchomiłem subskrybcje ze swojego numeru w 2 innych serwisach i leady wpadają wtedy kiedy mają wpaść (serwisy te nie wiedzą, że to aktywacje z mojego numeru, w przeciwieństwie do eforsy)

Jakby kogoś nurtowało po co tracę hajs uruchamiając subskrybcję to krótko wyjaśnie. Mam drugi numer na zasadzie mix, wzięty po to aby mieć nowy telefon. Doładowania mam za free więc nie jestem w plecy na tym

RE: Odnowienia - id-user - 05-12-2017 20:33

Kto chce powrotu eForsy 1.0 ? dajcie znać tutaj

RE: Odnowienia - fusek - 05-12-2017 20:59

(05-12-2017 20:33)id-user napisał(a):  Kto chce powrotu eForsy 1.0 ? dajcie znać tutaj

Powtarzasz sie. Wejdzie ustawa znikna suby i bedzie eforsa 3.0 Wink

Ja tam sie ciesze ze jest eforsa 2.0 - astrocash od 2011 obiecuje v2.0 i jakos wprowadzic jej nie moze heh

RE: Odnowienia - sprzetok - 06-12-2017 22:32

Może naraże się na HEJT ale ciekawi mnie czy ale nie ma innych serwisów ? Ciągle widzę lament że Was oszukują ale nadal większość z Was jest w tym serwisie. Wiekszość tych samych osób. Nie mam nic do Eforsy. Testowałem ją, mam swoje zdanie, Xpokerface

RE: Odnowienia - komiks - 11-12-2017 15:06

Jak dziś odnowienia? bo u mnie kaplica w porównaniu z poprzednim poniedziałkiem, który był rekordowy, a w tygodniu doszło jeszcze ze 200 aktywacji