RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 25-03-2016
Coś mi nie pasowało w konwersji w programie pobieranie, sprawdzam ten sam link na przeglądarkach i
- chrome - po nacisnieciu Pobierz nic sie nie dzieje
- opera - dziala
- firefox - dziala
50% leadów mniej
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 25-03-2016
(25-03-2016, 11:40)vPLN.dll napisał(a): Da się to jakoś naprawić by przy generowaniu linków dynamicznych w rozmiarze pliku dało się dodać poza rozmiarem skrót MB,GB,KB?
W momencie stosowania takiego rozwiązania: c.xydz1.pl/r/9glenie/1.zip/a:Arek/s:69 GB/d:52
wyświetlana jest tylko liczba 69, dopiero gdy stworzymy pełny własny link z dopiskiem GB to mamy go wyświetlanego po załadowaniu strony.
Możesz już dodać rozmiar.
(25-03-2016, 11:55)rammus napisał(a): Coś mi nie pasowało w konwersji w programie pobieranie, sprawdzam ten sam link na przeglądarkach i
- chrome - po nacisnieciu Pobierz nic sie nie dzieje
- opera - dziala
- firefox - dziala
50% leadów mniej 
Prosiłem wcześniej o dane przeglądarki i system, jeżeli potrafisz zobacz też czy jest jakieś zdarzenie w konsoli.
Przy okazji sprawdź jeszcze raz teraz, zobacz czy jest lepiej.
(24-03-2016, 09:15)Leadmore napisał(a): (24-03-2016, 02:11)Mokos napisał(a): (23-03-2016, 11:11)wydra87 napisał(a): @[fakefejk] zostałem wywołany do tablicy to odpowiadam. Prosta sprawa. Pozdrawiam, życząc miłego dnia i sporej liczby leadów 
Takie pytanie do @[Leadmore] - jak to możliwe że w ciągu kilkunastu sekund zmieniła się liczba leadów? Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby wzrosła - ale ona zmalała...
![[Obrazek: aaa.jpg]](http://s12.postimg.org/4ydptnb1l/aaa.jpg)
@[wydra87] I co wyjaśniło się to?
Nic się nie zmieniło i leady się zgadzają. Logi odświeżają się zawsze z przeładowaniem strony, na aktualne jakie są. Poprawimy.
Poprawione. Logi powinny się teraz aktualizować.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 25-03-2016
Problem z przyciskiem "POBIERZ" w pobieraniu - rozwiązany.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damkofr - 25-03-2016
Kolejny słaby dzień się zapowiada na LM...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 25-03-2016
Na Firesubie rozdajo pieniądze na święta, Leadnow wysyła paczki, to samo Hotcash...Leadmore czekamy
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 26-03-2016
Chwytające ze serce i szczere do bólu życzenia nie wystarczą ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - evra - 26-03-2016
Kiedy ogarniecie program filmy?
Adblock blokuje całą strone..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damkofr - 28-03-2016
Dzisiejsza konwersja na leadmore to chyba jakieś kpiny.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - vPLN.dll - 28-03-2016
Dzisiejsza? A ja myślałem, że tak od zawsze mają 
Szukam programu filmy embed
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - stachupumpa - 28-03-2016
Haha dzisiaj mam najlepsza konwersję jaka kiedykolwiek tu miałem a promocja ta sama
|