RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 16-08-2014 09:39
Kolejny dzień z DZIWNYMI statystykami... wczoraj ponoć opóźnienia, system się zapchał, dzisiaj mam powtórkę. Czym jest przyczyną takiego czegoś? Zaraz się dowiem "tekst Ci się wypalił" "nisza się wypaliła" dziwne, że z dnia na dzień MOMENTALNIE.
No ale jak to mawiają, można? można.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 16-08-2014 10:04
korzystasz z programu który obsługuje mobiltek ? jak tak to zmień na ten w którym niema opcji wyboru operatora i zobaczymy jak będzie dalej
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 16-08-2014 10:08
A Ty Duxone00 z jakiego korzystasz? Cashbill? Czy Mobitek?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 16-08-2014 10:20
korzystam z jednego i drugiego
jak narazie Cashbill dominuje elegancko wpada
zaś mobiltek faktycznie ma jakieś opóźnienia zawiechy
na łącznie w obecnej chwili 23 leadów
5 jest z mobilteka reszta z Cashbill
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 16-08-2014 12:04
Z mobilteka stopniowo odchodzimy, wszystkie nowe programy są na cashbillu robione.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - matimus - 16-08-2014 18:12
Kiljan jak się z tobą skontaktować ? :> piszę ci na pw - nic , piszę na gg - nic , piszę na pocztę - nic
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - loczkan - 16-08-2014 20:26
Byłby może ktos chętny na zakup niszy+krótki poradnik Cena to 15 zł na paypal
Nisza słabo znana a poradnik którego wykonanie zajmuje dosłownie 10 minut z samego rana po wstaniu z łóżka i włączeniu komputera a o to efekty: ( 10 min rano wykonałem poradnik, a screen zrobiony wieczorem po ok. 14godzinach przez ten czas komputera wgl nie używałem)
Zależy mi na sprzedaży niszy, ( nieużywana wypali się ) ponieważ niedługo wyjeżdzam do niemiec do pracy. Jak ktoś zainteresowany to PW
@edit:
Zapomniałem dodać, iż sprzedam 1 sztukę eeeeeeeewentualnie 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 16-08-2014 20:49
15 zł za niszę dającą zarobek ponad 4x tyle w ciągu jednego dnia bez żadnego wysiłku w 10 minut od użytkownika mającego 11 postów. Wystaw w dziale sprzedam ^^
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 16-08-2014 20:50
Kolejna osoba która doszła pare dni temu i ma kilka postów sprzedaje poradnik..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - maciag - 16-08-2014 20:59
Witam , mam pytanko do właściceli firesub .
Chciał bym uruchomić swój autorski PP czy jest możliwość uzyskania od was ramki z sub ?
|