RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 18-03-2016 17:23
Czyli w dniu dzisiejszym niemożliwe na pewno bo Pan Arek na urlopie prosty powód który zapewne podaje każdy, przy takiej wymianie szybciej mamy pieniądze a czasami są potrzebne
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damkofr - 18-03-2016 23:59
Dziś słabiej druga subskrypcja - Lokalizator też mieliście ten problem?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 19-03-2016 11:06
Elo pany.
Mam blogspota i na nim 2 filmy zrobione pod iframe w kombinacji ( 1 - filmy online, 2 - streamy ). Chciałbym mieć te i kolejne filmiki na tym samym programie - filmy online. W czym tkwi problem ? Mianowicie jak normalnie daje iframe tak samo do oby dwóch filmów ( oczywiście zmieniając adresy filmów ) to fajne zrobią się dwa playery tylko że jak wlączę 1 film to drugi jest taki sam choć docelowo miałbyć inny xd i analogicznie włączając drugi film to pierwszy staje się uprzednim.
Prosze o pomoc
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 19-03-2016 14:44
(18-03-2016 23:59)Damkofr napisał(a): Dziś słabiej druga subskrypcja - Lokalizator też mieliście ten problem?
Wczoraj było wszystko ok, 6 leadów i skuteczność 35,29%. Pewnie zwykły pech u Ciebie, jak to w subach bywa
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DC1 - 19-03-2016 15:33
Ludzie skarżą mi się, że w nowym layoucie programu pobieranie po zakończeniu skanowania, nie rozpoczyna się pobieranie. Tj. dochodzi do końca skanowania i postęp się zacina. Mowa prawdopodobnie głównie o urządzeniach mobilnych...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mokos - 19-03-2016 15:44
Dzisiaj jakieś opóźnienia?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - NoPressure - 19-03-2016 16:23
Ja pierdo.e kiedy zmienicie ten pieprzony layout? Nie moge sie o nic doprosic. Dwa razy pytalem sie czy ktos ogarnie te komentarze ale macie chyba juz na to wy##bane...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 19-03-2016 18:22
Wylacz te komentarze i po krzyku, skoro u Ciebie coś sie z nimi dzieje. Ja wyłączyłam i jest spoko, choć do dawnej konwersji jeszcze kawałek drogi.
W poprzednim layoucie nie bylo komentarzy i bylo ok.
I nie klnij, więcej zdziałasz zachowując się powściągliwie, a nie rzucając mięsem na prawo i lewo.
Arek będzie w pon, wiec molestuj Go mailami o dodanie poprzedniej wersji pobierania.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 20-03-2016 11:33
Ale pięknie się wiosenny poranek rozpoczął oby równie piękni się zakończył
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - evra - 20-03-2016 17:09
Adblock wykrywa całą strone filmy online. Nie widać playeru.. Naprawcie to
|