RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - NoPressure - 17-03-2016 20:15
A ja nadal czekam na poprawe komentarzy z programu pobieranie..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Qazqazxsw00 - 17-03-2016 20:51
Mi dochodzi raz z ing a raz z wkb. Czy to wazne z jakiego banku przyvhodzi? Wazne ze wogole przychodzi
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Toskan - 18-03-2016 08:46
Nastepny do kolekcji...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 18-03-2016 08:53
Akurat napisał prawdę, bo "ofiara" nie musi mieć nic na koncie, żeby pobrać to, co autor posta oferuje. On dostanie leada, a ofiara zapisze się do subskrypcji. Przecież tam nie pisze, że to jest za darmo/darmowe/za free. Wg. mnie nie łamie to w żaden sposób regulaminu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - gotasr3 - 18-03-2016 09:32
Niby nie łamie regulaminu ale jak Leadmore nie bedzie miało z jego leadów zysku to może się skończyć blokada
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Toskan - 18-03-2016 09:44
@karewer ty tak na serio? Zaraz gosc bedzie plakal, ze mu konto zblokowali i kasiory nie wyplacili bo ma fraudy. Po drugie gosc nawet nie zamaskowal linku, tylko jedzie na 'golej' domenie skracacza, a pozniej placz i prosby 'dajcie skracacza, bo fb blokuje linki' bez odbioru...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 18-03-2016 11:29
(18-03-2016 09:32)gotasr3 napisał(a): Niby nie łamie regulaminu ale jak Leadmore nie bedzie miało z jego leadów zysku to może się skończyć blokada
To jest odrębny temat, ale dlaczego mają być fraudy? "Klient" zapisze się do subskrypcji, gdy nie będzie miał hajsu na koncie, ale już przy doładowaniu będzie obciążony przecież i LM dostanie swoją prowizję. Przecież kiedyś będzie musiał doładować konto, a z tego, co czytałem to Leadmore analizuje zapisane numeru pod względem zyskowności przez jakieś 2-3 tygodnie, więc jest spora szansa, że w tym czasie konto będzie zasilone
(18-03-2016 09:44)Toskan napisał(a): @karewer ty tak na serio? Zaraz gosc bedzie plakal, ze mu konto zblokowali i kasiory nie wyplacili bo ma fraudy. Po drugie gosc nawet nie zamaskowal linku, tylko jedzie na 'golej' domenie skracacza, a pozniej placz i prosby 'dajcie skracacza, bo fb blokuje linki' bez odbioru...
Już wyżej się do tego odniosłem, a co do jego "amatorskiego" działania i późniejszego ewentualnego płaczu - nie mój cyrk, nie moje małpy, ale wciąż uważam, że regulaminu nie łamie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Piniondz - 18-03-2016 13:45
(17-03-2016 20:15)NoPressure napisał(a): A ja nadal czekam na poprawe komentarzy z programu pobieranie..
co mają poprawić jak wszystko działa?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 18-03-2016 13:52
Możliwy jest transfer środków między użytkownikami?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wojtekmi12 - 18-03-2016 16:12
Wystarczy, że napiszesz do pana Arka i podasz powód
|