RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - BloNdyN - 11-08-2014 04:37
gimba kasy nie ma xd albo sa ostrozniejsi w wysylaniu sms
Mam tam samo i obstawiamze przez link.mil.Jak byl serwis bylo okej nie trzeba bylo maskowac adresu etc all smigalo... Gdy zamaskujemy nie widzac i mysla ze to fake str.. a przez link.mil ledy wpadaly az milo..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 11-08-2014 04:58
Jak mówiłem, u mnie tinylink załatwia problem, trzeba założyć konto, skrócić link ( można pod swoją nazwę ) i w bazie kliknąć "norm" żeby zmieniło się na maskowanie (którego nazwy teraz nie pamiętam) , bez tego skrócone linki na facebooku wykrywało, ale z maskowaniem można hulać
Odp: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Zarobiony_Koles - 11-08-2014 05:30
@Light
Czemu twierdzisz, że są to twoje ostatnie dni?
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 11-08-2014 05:41
Lokalizator: "Zwycięzca zostanie ogłoszony w dniu 15-12-2014 przed upływem godziny 23:59:59. TYLKO 1 (JEDNA) osoba będzie uprawniona aby wygrać lornetkę" czyli coś w stylu "szukajcie sobie sami" ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 11-08-2014 07:22
Nigdy wiecznie nie będziecie mieć niszy która będzie przynosić przez kilka miesięcy kokosy opamiętajcie się
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - BloNdyN - 11-08-2014 07:52
Tez prawda xd
Mam 128 kont fb a nie mam kiedy spamowac., Brat sie ma zajac ja do dzis jeszcze szpital
A kasa stoii w miejscu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MrSkacowany - 11-08-2014 08:32
dostałem bana na pisanie komentarzy, można gdzieś sprawdzić kiedy się skończy?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - yuky - 11-08-2014 09:04
Ustawienia >> panel pomocy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 11-08-2014 12:07
czy mogę tutaj podaj link do poradnika po ang bo jest on o zarabianiu też na grupach gościu pisze ze 6,5 funta za osobę :] i reklama na grupach proszę o info i dam wam linka i się wypowiecie bo ja słabo umiem ang a translatorem to wiecie jaka lipka kumam o co biega tylko teraz trzeba poszukać programy zagraniczne które płacą taką stawkę
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - viciu - 11-08-2014 12:15
(11-08-2014 12:07)petroskis89 napisał(a): czy mogę tutaj podaj link do poradnika po ang bo jest on o zarabianiu też na grupach gościu pisze ze 6,5 funta za osobę :] i reklama na grupach proszę o info i dam wam linka i się wypowiecie bo ja słabo umiem ang a translatorem to wiecie jaka lipka kumam o co biega tylko teraz trzeba poszukać programy zagraniczne które płacą taką stawkę
szukałem dziś zagranicznych serwisów.
znalazłem czeskie ale programy słabe i około 1zł z lead.
na firecpa jest tylko 1 striming na meksyk
|