Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - Damianusix - 30-11-2012 22:54

(30-11-2012 22:25)dexterjj napisał(a):  popołudniu wchodziłem , i znowu miałem kilka paneli podliczonych , teraz wchodzę i kolejne podliczone , czyżby płynnie podliczenie szło na bieżąco

Mi też podliczyło.
Pztm to by było zbyt piękne ;p Zobaczymy za kilka h czy podlicza.

RE: Bannersbroker.com - Ruska34 - 30-11-2012 22:58

To tylko na czas Irlandii Big Grin mam świeże info - spotkanie kolejne w Indiach będzieSmile

RE: Bannersbroker.com - dexterjj - 30-11-2012 23:04

a no zobaczymy Smile u mnie jak na razie nadal coś się rusza Smile

a nie pamiętam czy wklejałem odp z suportu bo pytałem czemu wszystkie moje wypłaty na karte bb wiszą :
"

...w wyniku awarii systemu nie mogły zostać zlecone. Będą zrealizowane 1.12.2012 r. Prosimy zatem o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia..."

RE: Bannersbroker.com - EyeOfDevil - 01-12-2012 00:00

Witam.
Ma ktoś problemy z zalogowaniem się? Resetowałem hasło ale nawet to nie pomaga.

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 01-12-2012 00:03

(01-12-2012 00:00)EyeOfDevil napisał(a):  Witam.
Ma ktoś problemy z zalogowaniem się? Resetowałem hasło ale nawet to nie pomaga.
U mnie wszystko w porządku, loguje się normalnie.

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 01-12-2012 00:08

ja dalej czekam na wyplaty z stp juz 4 tydzien

RE: Bannersbroker.com - EyeOfDevil - 01-12-2012 00:09

Zobaczymy jak jutro będzie.

RE: Bannersbroker.com - BBinternet - 01-12-2012 00:30

(01-12-2012 00:08)Verb22 napisał(a):  ja dalej czekam na wyplaty z stp juz 4 tydzien
Ja też trochę czekam, trudno.. Jeśli decydowałeś się na normalną wypłatę to wiedziałeś na co się piszesz. Jak chciałem szybko wypłacić kaskę to sobie sprzedawałem panele, teraz mi nie zależy na czasie więc sobie puściłem wypłatkę, ale nie narzekam na każdym kroku, bo wiem jaka jest sytuacja.

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 02-12-2012 12:50

Panowie, mam pytanie.
Jak to wygląda w przypadku tego potwierdzenia notarialnego, odnośnie weryfikacji konta ? Drukuję sobie ten dokument ze strony bb, idę do notariusza, który to wypełnia drukowanymi literami, a na dole stawia pieczątkę i się podpisuje. Potem ten uzupełniony dokument sobie skanuję do pliku i wysyłam razem ze skanem dowodu osobistego, tak ?
Ktoś w ten sposób zweryfikował konto ?

RE: Bannersbroker.com - max188 - 02-12-2012 13:36

Witam,
rozpocząłem przygodę z BB. Wczoraj wrzuciłem pierwszą stronę dowodu do weryfikacji oraz jako drugi dokument dowód w postaci faktury za lodówkę bo tylko to mam na siebie Smile

Była opcja wyboru dokument z potwierdzeniem notarialnym oraz bez potwierdzenia, wybrałem bez.

Moje pytanie jak długo się czeka na weryfikację? Jeśli coś będzie nie tak będę musiał wysłać inny dokument potwierdzony notarialnie? - wyrobie się w te początkowe 30 dni?