Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 16-10-2017 21:53

albo przed 11.11 coś kominują

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 16-10-2017 21:55

Albo czarny piątek (24 listopada).

Epn mógłby przywrócić bonus motywacyjny i tyle hehe, bez żadnych leveli.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 16-10-2017 21:59

Poprawili Wam już tą prowizje? Ja w niektorych mam 2,5 w niektorych 4,5...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 16-10-2017 22:03

Ja za kokardki, które kosztują w zestawie 1.40$ dostałem 2 centy...
A tak poza tym się zgadza.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 16-10-2017 22:11

A oni tą prowizje poprawią?
Bo u mnie masakra- 2 strony błędnie..

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - BATOREX - 16-10-2017 22:11

Ja za kurtki za 8.99 $ dostaje po 22 centy, nie no pięknie Tongue Właśnie tego dzisiaj chciałem najabrdziej...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 16-10-2017 22:17

Powtarza się sytuacja z sierpnia. Wtedy po jakimś czasie przeliczyli na poprawny procent.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - BATOREX - 16-10-2017 22:59

(16-10-2017 22:17)Zawadson napisał(a):  Powtarza się sytuacja z sierpnia. Wtedy po jakimś czasie przeliczyli na poprawny procent.

Mi wtedy nie przeliczyli. Może dlatego że mój utarg ogólny wtedy to był na poziomie kilku $ Tongue

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 17-10-2017 05:20

Za wczoraj wyszło około 4.5% prowizji. Pozostałe dni się zgadzają i jest 6.7%. Zobaczymy ile dzisiaj będzie.
Raczej bym wolał gdyby już zostawili te 6.7% bez kombinacji. Każdy do zmian już raczej przywyknął. obniżyli procent więc lepiej niech łap tam nie wsadzają i nie kombinują.

Wyczuwam tutaj ustawianie programu pod 11 listopada i święta w grudniu. Kolejny rekord jednodniowej sprzedaży się szykuje w listopadzie.
"Wyścig szczurów, czas start, nagonkę świąteczną czas zacząć, a od nowego roku upierd*limy trochę procenta. "

Za dużo w tym grzebią. Kiedyś procent był stały, nie było zmian, nie było problemów, nie było kombinacji. Teraz co miesiąc zabawa z prowizjami i problemy z naliczeniami.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 17-10-2017 06:16

Zliczyli wam te błędy w naliczenia wczoraj?