RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ELdollaro - 24-02-2016
Już 12 lajków jest
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 24-02-2016
Hotcash nie działa, eforsa.pl to samo... Mam nadzieję, że Leadmore ma porządniejsze zabezpieczenia przed rozkapryszonymi informatykami
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 24-02-2016
(24-02-2016, 21:59)wydra87 napisał(a): Hotcash nie działa, eforsa.pl to samo... Mam nadzieję, że Leadmore ma porządniejsze zabezpieczenia przed rozkapryszonymi informatykami 
Może ten ktoś nie wie, że istnieje leadmore Bo w tym poście którego skasował pisał o hotcash, eforsa i firesub chyba
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Demon210 - 24-02-2016
A ja się zastanawiam jaki był jego cel.. 
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 25-02-2016
(24-02-2016, 11:40)devilll napisał(a): Czy nie sądzicie , że dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie takiego czegoś jak konkretna data i czas wpadnięcia leada ? Dość błaha rzecz, a jednak przydatna, dzięki temu łatwiej zorientować się, kiedy jest nasz "prime " jeśli chodzi o wpadanie rejestracji 
Taka sugestia tylko, czekam co o tym myślicie i ewentualną odpowiedź leadmore czy dałoby radę to wprowadzić.
Pomyślimy jak można to rozwiązać tak by nie wpływało na czas ładowania strony i czytelność statystyk.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 25-02-2016
(25-02-2016, 09:19)Leadmore napisał(a): (24-02-2016, 11:40)devilll napisał(a): Czy nie sądzicie , że dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie takiego czegoś jak konkretna data i czas wpadnięcia leada ? Dość błaha rzecz, a jednak przydatna, dzięki temu łatwiej zorientować się, kiedy jest nasz "prime " jeśli chodzi o wpadanie rejestracji 
Taka sugestia tylko, czekam co o tym myślicie i ewentualną odpowiedź leadmore czy dałoby radę to wprowadzić.
Pomyślimy jak można to rozwiązać tak by nie wpływało na czas ładowania strony i czytelność statystyk.
Spoko 
Tak zmieniając trochę temat, dobrze, że nie zaatakowali Leadmore, bo eforsa wciąż leży od wczoraj hehe i ludzie się przenoszą już gdzie indziej
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - MasterWeb - 25-02-2016
Już działa nie ma co się śmiać wczoraj oni jutro my kto wie ???
jak ogarnięty kolo to będzie przestój 
(24-02-2016, 18:10)Glexab napisał(a): Zlicza dzisiaj dobrze? Nic prawie nie wpada ;/
chyba nie tylko tobie wczoraj konwersja prawie 2% dziś 0,40%
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 25-02-2016
U mnie to samo na przeciwko wczorajszego dnia ogromny spadek wczoraj 5,23% dziś 2,67% a czwartki zazwyczaj były lepsze niż środy
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 25-02-2016
Wszystko jest ok Panowie, u mnie właśnie w drugą stronę, póki co konwersja 9,18% więc prawie dwa razy większa niż zawsze
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 25-02-2016
w ile czasu ekspresówki wypłacają?
|