RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 04-08-2014 15:59
Spadaj Kiljan, zawsze dodaje o 14 xd tylko dzisiaj tak wyszło, że o 14 to jeszcze stałem w kolejce u lekarza od 11 ... Ah ta nasza służba zdrowia, proponuję abyście to Wy wprowadzili osobną pobieraną opłatę na lekarzy specjalistów PRYWATNIE i bez kolejek.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 04-08-2014 16:45
Dr. Damian Kiljańczyk lekarz specjalista
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kabacik11 - 04-08-2014 17:35
Ja mam pytanie, czy jest opcja że leady idą z opóźnieniem? Jestem nowy w serwisie ale ani mi ani koledze ktoremu ktos pokazywał caly przebieg tranzakcji na skype, nie dodaje leadów :/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 04-08-2014 17:42
Dziś rozsyłka, jak najbardziej mogą być opóźnienia Ale jeśli kilka godzin nie leci żaden to nie liczyłbym na dużą pakę.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Majka - 04-08-2014 17:42
(04-08-2014 17:35)kabacik11 napisał(a): Ja mam pytanie, czy jest opcja że leady idą z opóźnieniem? Jestem nowy w serwisie ale ani mi ani koledze ktoremu ktos pokazywał caly przebieg tranzakcji na skype, nie dodaje leadów :/
oczywiście
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 04-08-2014 17:48
(04-08-2014 17:35)kabacik11 napisał(a): Ja mam pytanie, czy jest opcja że leady idą z opóźnieniem? Jestem nowy w serwisie ale ani mi ani koledze ktoremu ktos pokazywał caly przebieg tranzakcji na skype, nie dodaje leadów :/
Wszystko możemy zweryfikować, jeśli podasz numer telefonu. Jednak ten cały przebieg o niczym nie świadczy bo osoba może mieć np. za mało kasy na koncie bądź blokadę usług premium.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - BloNdyN - 04-08-2014 19:16
Kto się zajmuje w sprawie podwyższenia stawki ?
Dziś nie jest źle Potem wstawie ss na koniec dnia, ew jutro. 3,60% konwersja
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Majka - 04-08-2014 19:17
(04-08-2014 19:16)BloNdyN napisał(a): Kto się zajmuje w sprawie podwyższenia stawki ?
Dziś nie jest źle Potem wstawie ss na koniec dnia, ew jutro. 3,60% konwersja
Cytat:7. Jak oraz kiedy mogę otrzymać wyższą zyskowność?
Minimum
do wyliczania zyskowności to 50 leadów oraz minimum
tygodniowy ruch. Aby sprawdzić swoją zyskowność należy się
skontaktować mailowo na adres: [email protected] najlepiej
kontaktować się w weekendy ponieważ wtedy najlepiej jest wyliczać
zyskow
ność. Zgłoszenia sprawdzenia zyskowności są rozpatrywane w
weekend, proszę więc nie pisać kilka razy o podniesienie ponieważ
wydłuży to tylko czas wyliczania zyskowności.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mumminos - 04-08-2014 19:43
Powie mi ktos jak to mozliwe?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 04-08-2014 19:46
Stream i Video to akurat moim zdaniem programy mające jedną z niższych konwersji. Użytkownik, który klika ma nadzieję, że to będzie za darmo itd. A gdy musi podać nr tel. to po prostu oleje to, bo w większości wypadków bez problemu znajdzie inną, bez podawania numeru.
|