RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Meloman - 19-02-2016 15:00
Ok rozumiem.
Ostrzegam przed użytkownikiem @[lukasz16z3]. Jest on oszustem i sprzedaje konto do Leadmore, potem przypominając hasło.
Po obiedzie zamieszczę wszelkie dowody.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 19-02-2016 15:16
@up
Sprzedaż kont leadmore jest zabroniona !
Pan Arek już pisał o tym, że takie konto będzie banowane, więc radziłbym uważać żeby od nikogo nie kupować kont Leadmore bo może tak być, że zapłacisz za konto od kogoś i wejdziesz a tu konto będzie zbanowane i stracisz wszystko pieniądze za konto i samo konto
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 19-02-2016 18:38
@[Leadmore] następny....
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - milosz998 - 19-02-2016 19:31
(18-02-2016 08:34)Leadmore napisał(a): (17-02-2016 20:30)milosz998 napisał(a): Nie działa Intro. Napisali mi maila że za krótko ustawiłem czas do weryfikacji. Dałem 25 sekund i nic, nie ma intra, a leady uciekaja... Jak ktoś ma się nabrać na polski film z amerykańskim intrem?
Dziś konwersja 0,16... Naprawdę nie raz miałem na filmach słaba konwersje, ale bez jaj... Zróbcie z tym cholernym Intrem bo nadal się nie wczytuje.
Sprawdziliśmy Twój link i dałeś film na dropboxie (film nie działa nawet na DB) zamiast do YT jak rekomendujemy, dlatego nie działa intro.
Nie prawda. Owszem link był do dropboxa bo go w akcie desperacji zmieniłem. Potem wstawiłem ponowni youtube i na żadne przegladarce nie dzialało jak trzeba. Chrome i Firefox czarne tło, IE miał intro, ale losowe. Znajomym wysłałem i też nie maja ani na chrome ani firefox.
Już nie ważne. Już sobie poradziłem dodajac link właśnie z dropboxa
KOnwersja wróciła do normy
Still Love LeadMore <3
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 20-02-2016 14:01
Macie wrażenie jakby nie zaliczało wszystkich leadów ?
Potwierdzenie aktywacji usługi posiadam w 90% a jak policzyłem brakuje mi ze 6 leadów
na razie 80zł dziś ale w sobote o tej godzinie zawsze było 150zł + >
Może słabsza sobota jest zobaczymy jak będzie do końca dnia
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - twnt22 - 20-02-2016 14:25
Przecież wszyscy tną leady, to jak może nie brakować 2
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 20-02-2016 14:31
No w sumie tak ale dziś brakuje o wiele więcej niż zawsze dlatego się martwię
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 20-02-2016 15:29
Jak ktoś zarabia na FB, to dzisiaj Facebook wprowadził kolejne nowe zabezpieczenia.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 20-02-2016 15:47
Jakie zabezpieczenia bo nie widzę? Póki co konwersja ponad 6% czyli tak jak wczoraj Martwi, że mam tylko 3 wejścia na drugim programie a leadów z pierwszego było 8 więc nie wiem czy znowu są jakieś awarie z drugim subem?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - fusek - 20-02-2016 15:57
stream nie działa?
|