RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 02-08-2014 12:16
Dziś wyjdą wszystkie wypłaty.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 02-08-2014 12:19
To szybciutko bedzie kaska ;D Super.
《 Wysłane z urządzenia mobilnego 》
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 02-08-2014 12:20
Oczywiście umowy do 10 - tam jest inny schemat działania...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rBartek - 02-08-2014 12:24
ja już swoje mam
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 02-08-2014 12:32
Umowy o dzieło wyszły z opóźnieniem wczoraj. Bieżące powinny wyjść szybciej.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - BloNdyN - 02-08-2014 12:35
ja czekam na wyplate xd
Odp: RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 02-08-2014 12:39
(02-08-2014 12:32)FireMedia napisał(a): Umowy o dzieło wyszły z opóźnieniem wczoraj. Bieżące powinny wyjść szybciej.
Czyli po weekendzie mam sie przygotowac na kasiorke?;D
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - WujRock - 02-08-2014 12:40
Tak, w poniedziałek godz. 11-14 (w zależności od banku) kasa na koncie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - domis - 02-08-2014 12:58
Też myślę, że reklamy to nie jest dobry pomysł (rozumiem, że zbieracie teraz na te nagrody). Dobrze, że otwierają się w nowym oknie i nie przysłaniają ważnych elementów.
Tam, gdzie wymaga się konkretnej akcji od wizytora, tj. czy to opt-in na liste mail czy tak jak tu nie dodaje się żadnych rozpraszaczy w postaci reklam czy social profili przecież.
Chciałam napisać właśnie z propozycją split testu landingów, wy macie możliwość zrobić to globalnie. Nie chodzi mi o jakieś drastyczne zmiany w wyglądzie, ale np. test koloru buttonu CTA i tekstu znajdującego się na nim i porównać konwersję. Wiadomo, różnej jakości traffic będzie wysyłany na te strony, ale warto spróbować.
Tutaj parę ciekawych artykułów:
http://www.etworzenie.pl/jak-zwiekszyc-wspolczynnik-konwersj-strony-internetowej/
Przewidujecie redesign programu pliki w najbliższym czasie czy jest on gdzieś przy końcu listy?
I tak i tak będę oczywiście zarabiać tutaj czy z reklamami, czy bez.
Firesub już mi tak siedzi w głowie, że nawet mi się dziś śniło, że Diqtion dał tutaj 5 LP nowych programów, ale taka tematyka, że lepiej nie mówić
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 02-08-2014 13:01
(02-08-2014 12:39)DzejkobPL napisał(a): (02-08-2014 12:32)FireMedia napisał(a): Umowy o dzieło wyszły z opóźnieniem wczoraj. Bieżące powinny wyjść szybciej.
Czyli po weekendzie mam sie przygotowac na kasiorke?;D
Chodziło mi o wysyłkę umów pocztą
|