RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - milosz998 - 13-02-2016 18:14
Moje uwagi:
PROGRAM VIDEO:
- Długo się ogólnie wczytuje samo tworzenie nowych filmów, bardzo długo wchodzi się do zakładki filmy online, a potem do generatora
- Jak utworzy się program i zapomni dodać np swojego filmu z y2b jako intro, to potem edycja już nie pomaga, nadal jest wasze losowe intro
- Dodawanie komentarzy do filmu jest możliwe dopiero przy edycji linku, przy nowym tworzeniu nie da się
P.S. Dlaczego programy filmowe dziś wczytuja się tak długo? Przynajmniej na tę chwilę.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 13-02-2016 19:56
Mam dziś takie dziwne wrażenie jakby drugi program raz działał a raz nie na ostatnich dniach konwersja na drugim subie 35-40% a dziś 14%
U was wszystko okej jest z drugim programem ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 13-02-2016 21:11
Jork, u mnie dzis na lokalizatorze 44,44%, więc chyba dziala. Analogiczna konwersja do poprzednich dni.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - milosz998 - 13-02-2016 21:30
Co się dzieje do cholery z FILMAMI ONLINE ? ;/
Nie da się nic dodać, dodaję link z filmweb i nie ma opisu, nie ma nic.. Nie mówiąc o tym że filmy wczytują sie pół godziny.. Sobota jest ;/
Czemu nie ma już pola LINK DO YOUTUBE jako INTRO?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - evra - 13-02-2016 22:31
Mi sie nie wczytuje strona filmów online.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - lanyo - 14-02-2016 00:12
Siema! Mam pytanie do osób działających na filmach online, jaką macie konwersję? u mnie jest to zazwyczaj 0.5-0.8% (ilość wejść waha się 500-3000) bardzo ale to bardzo rzadko mam konwersję powyżej 1% a wiadomo przy większych ilościach wejść konwersja robi sporą różnice w zarobkach dlatego też piszę z pytaniem czy ktoś może by doradził coś z konwersją (posiadam własną stronę). Pozdrawiam i życzę Wszystkim jak najwięcej ledaów!
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mikey - 14-02-2016 09:52
Na filmach niska konwersja to standard. Możesz zrobić bardziej realny player na swojej stronie lub blogu i takie "sztuczki" mogą jedynie zwiekszyć konwersje.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 14-02-2016 17:21
Konwersja na lokalizatorze piękna
http://prntscr.com/a369vn
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - lanyo - 14-02-2016 19:38
do usuniecia
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Weglowodan - 14-02-2016 22:52
Na filmach online dzieje się coś niepokojącego, cały dzień strona się nie ładuje ludzie się skarżą
|