Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odnowienia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383)
+---- Wątek: Odnowienia (/Temat-Odnowienia-104387)

RE: Odnowienia - patrykkx - 20-11-2017 19:51

Były większe, mniejsze spadki ale nie o 20 :/

RE: Odnowienia - fusek - 20-11-2017 19:53

nikt nie ma awarii, nie przywykliscie do tego?

ja mam dziwne przeczucia co do przyszlosci eforsy - bo takich rzeczy jak w listopadzie to jeszcze nie bylo.....

Ja dodam tylko od siebie od dwoch lat miesiac w miesiac 4 cyfrowe sumy z eforsy na moim koncie - dzis kolejny juz raz leadow 50℅ mniej-rzez co na 99% nie bedzie nawet polowy tej kwoty co zawsze.

U konkurencji (jestem miesiac) odnowien dzis wiecej niz e eforsie uzbieranych przez 2 lata ( na samej ef 2.0 pare k aktywacji)

No coz - pora sie zegnac.

RE: Odnowienia - eforsa - 21-11-2017 06:43

Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości co do odnowień i spadków piszcie na czacie lub ślijcie maile, zawsze sprawdzamy te kwestie indywidualnie. I prosimy pamiętać, że ten rynek się zmienia dość gwałtownie ostatnimi czasy a nikt nie jest w stanie przewidzieć jak będą się zachowywać użytkownicy. Zmiany odczuwalne są także na poziomie reklamacji, których miesiąc w miesiąc dostajemy co raz więcej, a to już o czymś świadczy, choćby o zmianach w świadomości osób zapisujących się na usługi Premium i Sub. Podziękowania za taką sytuację należą się znanym Panom, którzy oszukali ponad 200 000 osób, a o których ostatnio była mowa w radiu i licznych artykułach prasowych.

RE: Odnowienia - fusek - 21-11-2017 07:37

@[eforsa]
Pisac zeby dostac gola formulke z informacja "jestes pierwszy ktory to zglasza" ; "nic sie nie dzieje" itp. Hehe

Wszystko jest zrozumiale; ze ktos popsul rynek i nie jest tak jak kiedys - ale jesli uzytkownicy notuja nienaturalne spadki odnowien to chyba jest cos nie tak.

Wczoraj 50% mniej -wzgledem sredniej z kazdego poniedzialku w przeciagu 30 dni; mimo naplywu nowych aktywacji.

I to by bylo na tyle.

Odnowienia - mahuzz - 21-11-2017 08:41

(21-11-2017 06:43)eforsa napisał(a):  nikt nie jest w stanie przewidzieć jak będą się zachowywać użytkownicy.

Zapomnieliście dodać ‚u nas’ - nigdzie indziej Smile

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: Odnowienia - myself93 - 21-11-2017 11:43

Też zawsze jak zgłaszam problem to jest że nikt nie zgłaszał nic hehe.
Ja też bym wolała eforse 1.0. Była o wiele lepsza.

RE: Odnowienia - patrykkx - 21-11-2017 12:40

U mnie po północy zdaje się, że się wyrównało więc ok. Smile

RE: Odnowienia - mahuzz - 21-11-2017 16:18

@[eforsa] mam takie czysto ciekawskie pytanie - dlaczego odnowienia spływają przez cały dzień, mimo, że billuje max do godziny, z pojedynczymi wyjątkami? Proszę tylko, nie tłumaczcie tego opóźnieniami...

RE: Odnowienia - sylwestrowanoc24 - 21-11-2017 16:45

(21-11-2017 16:18)mahuzz napisał(a):  @[eforsa] mam takie czysto ciekawskie pytanie - dlaczego odnowienia spływają przez cały dzień, mimo, że billuje max do godziny, z pojedynczymi wyjątkami? Proszę tylko, nie tłumaczcie tego opóźnieniami...

Nie jestem tym do kogo skierowałeś pytanie ale z tego co zauważyłem serwery nie dają rady stąd w godzinach szczytowych częste awarie z logowaniem itp..
Macie stawki po 7.5 , 9zł i się dziwicie że odnowienia ubywają , jak komuś zniknie raz z konta 30zł to się budzi , jak komuś przyjdzie rachunek na 160 to się budzi , dużo osób także 8/10 z tego co po sobie sprawdzałem po przejsciu weryfikacji po prostu nie mieli nic na koncie

RE: Odnowienia - fusek - 21-11-2017 17:28

(21-11-2017 16:45)sylwestrowanoc24 napisał(a):  Nie jestem tym do kogo skierowałeś pytanie ale z tego co zauważyłem serwery nie dają rady stąd w godzinach szczytowych częste awarie z logowaniem itp..
Macie stawki po 7.5 , 9zł i się dziwicie że odnowienia ubywają , jak komuś zniknie raz z konta 30zł to się budzi , jak komuś przyjdzie rachunek na 160 to się budzi , dużo osób także 8/10 z tego co po sobie sprawdzałem po przejsciu weryfikacji po prostu nie mieli nic na koncie

dokladnie nie do Ciebie, nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadajWink

Popytaj agregatorow platnosci o notyfikacje, bo to nie tajemnica o ktorej godzinie pojawiaja sie notyfikacje od operatorow.

Z tym wytluszczonym sie zgodze, przeciez oczywiste jest ze eforsa nie jest prowadzone przez filantropow, wiesz że te stawki sa bez zarobkow dla eforsy, bo to jest maksymalna stawka dawana przez operatorow?