Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego (/Temat-Pisanie-tekstow-prosty-i-skuteczny-zarobek-dla-kazdego-99033) |
RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Olszi - 05-01-2015 14:36 Faktycznie Dzięki RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Dk2RR - 05-01-2015 15:18 A mi wciąż nie akceptowali RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Olszi - 05-01-2015 15:32 Dziwne. Ja wczoraj wieczorem się rejestrowałem i jeszcze tego samego dnia mi akceptowali. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Dk2RR - 05-01-2015 15:54 Ja wczoraj po południu... RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Dk2RR - 05-01-2015 21:50 Pff....Ciągle dostaje emaile że Dostępne są nowe zlecenia i żebym rozpoczął tworzenie nowych tekstów już teraz! Ciekawe tylko jak mam to zrobić jak ciągle mi nie akceptowali... RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Adriano42 - 05-01-2015 22:00 (05-01-2015 21:50)Dk2RR napisał(a): Pff....Ciągle dostaje emaile że Dostępne są nowe zlecenia i żebym rozpoczął tworzenie nowych tekstów już teraz! Masz opcję edytuj - używaj jej. Zaakceptują to wykonasz, mają jeszcze 3 dni na akceptację.. @Edit. Dziś (6 stycznia, 17:00) mi zaakceptowali, więc Tobie też pewnie zaakceptują/zaakceptowali już. No cóż, więc spróbuje swoich sił RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - lukax6 - 06-01-2015 18:16 ""Oświadczam, że moje dochody z tytułu rozporządzania prawami autorskimi nie przekroczyły w bieżącym roku podatkowym kwoty 42764 złotych."" & ""Zaznaczenie oświadczenia skutkuje uwzględnieniem 50% kosztów uzyskania przychodu podczas obliczania wynagrodzenia za napisane przez Ciebie teksty. W przeciwnym wypadku koszty uzyskania przychodu wynoszą 20%"" Ktoś wytłumaczy to po Polsku ? Bo w moim rozumowaniu lepiej tego nie zaznaczać, ponieważ podatek będzie wynosił 50% a nie 20% - mam rację ? RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Dk2RR - 06-01-2015 20:41 Cytat:Twoje zgłoszenie jest sprawdzane przez moderatorów. Zostanie ono zaakceptowane lub odrzucone w ciągu 4 dni roboczych od wysłania Nie polecam RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Adriano42 - 06-01-2015 22:35 (06-01-2015 20:41)Dk2RR napisał(a):Cytat:Twoje zgłoszenie jest sprawdzane przez moderatorów. Zostanie ono zaakceptowane lub odrzucone w ciągu 4 dni roboczych od wysłania Po pierwsze napisałeś zgłoszenie w niedzielę więc to nie dzień roboczy. Minęło więc zaledwie jeden dzień roboczy od czasu kiedy napisałeś zgłoszenie. Poczekaj odpowiedni czas i potem polecaj lub nie. RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego - Dk2RR - 06-01-2015 22:48 Wiem, wiem.. tylko strasznie mnie to irytuje - mam akurat parę dni wolnego, a tu takie coś :| |