Poradnik Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611) |
RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - nowy69 - 15-06-2015 21:59 (15-06-2015 21:56)Sarlet napisał(a): Witam działa jeszcze ta metoda ? Bo ja się z tym męczę i męczę na 2 maszynach wirtualnych system przeinstalowałem na kompie i jakoś cały czas wyświetla ze koniec licencji Ma ktoś jakiś pomysł ? Kup licencje. RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - szeq00 - 16-06-2015 12:28 Witam właśnie oswajam się z programem jestem początkujący. Założyłem fanpage, przydał by się opis co do czego służy. Mógł by ktoś mi pomóc trochę ? przykładowo na gg a ok znalazłem poradnik już jest na tym forum RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - szeq00 - 18-06-2015 20:22 Może to dla nie których nic nowego,ale ja i widziałem parę osób miało problem z jak dodaniem grupy z pliku txt. Da się ale trzeba wybrać join 2 i pierw wpisać login i hasło i wtedy load bo na join 1 się nie da RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - kraken489 - 25-06-2015 21:10 Jeśli ktoś na dobrze ninja blaster i mógł by pomóc to bardzo proszę o to po 1# nie mogę dodać postu z więcej niż jednym zdjęciem po 2# ustawiam wszystko klikam start pisze coś tam upload i tak po kolei do każdej grupy a na koniec complete a w grupach nic nie dodało ps. za pomoc przewidziana zaplata/nagroda RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - tdkzor - 25-06-2015 22:44 @up 1. z tego co wiem nie da sie wstawic postu z kilkoma zdjeciami 2. spróbuj wstawic post do grupy recznie, taki sam jak masz w ninja, mozliwe ze blokuje ci link lub masz blokade na grupy. RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Arko21 - 26-06-2015 14:08 Mam problem tego typu , ze jak juz dam zdj i opis do niego i sie wszystko ładuje na koniec wyskakuje: Failde: Upłynął limit operacji. Ktoś wie jak to ogarnąć? jaki limit ustawić czy coś? Dodam, ze chce udst to na swoim fp RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Criss323 - 01-09-2015 19:50 Troche odkop ale co tam Może mi ktoś wytłumaczyć jak połączyć virtualboxa z windows xp z internetem? RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - draksone - 02-09-2015 16:17 Ale komentarzy to to nie łapkuje ? :/ RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - lukasz206pl - 08-12-2015 07:57 Witam panowie, VirtualBox u mnie nie śmiga więc mam scrackowaną wersje VMWare i coś mi nie śmiga na nowych maszynach ninja.. Wyskakuje komunikat o licencje, ma ktoś tak samo na innych programach? Ewentualnie podajcie inne działające RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Xers - 14-12-2015 19:35 sprzedaję licencję na 3 miesiące za sms 10zł jak ktoś chcę to priv
|