Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Lavilare - 08-09-2014 21:37 Dzięki tym wszystkim opiniom, sam doszedłem do wniosku, że warto kupić poradnik. Kiedy go kupię i wypróbuję, też zostawię swoją opinię. Jestem strasznie ciekawy o co się tak rozchodzi Mam nadzieję, że się nie zawiodę RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 09-09-2014 07:39 (08-09-2014 21:11)prololex napisał(a): Kupiłem poradnik z czystej ciekawości. Dziekuje za opinie. I cieszę się, że nie tylko początkujące osoby, ale również takie, które mają już doświadczenie w subach, potrafią znaleźć w tej metodzie coś dla siebie! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 09-09-2014 14:29 Poradnik kupiony,przeczytany i przyznam że jak dla mnie to jest genialny . Nie jest specjalnie długi ale zawiera wszystkie informacje jakie są potrzebne by dzięki niemu zarabiać. Do tego wszystko jest banalnie proste więc nie trzeba tu żadnych specjalnych umiejętności i faktycznie konkurencja nie ma tu żadnego znaczenia. Do tego jest to prawdziwe perpetum mobile i dopóki istnieje internet to spokojnie można z tego korzystać . RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 10-09-2014 16:21 Na lockerz.com ktoś z bardzo podobnym nickiem do szykiryki (dodatkowe i na końcu) sprzedaje ten poradnik i nie ma ani słowa o jakimś wyjeździe i przerwaniu sprzedaży. Wydaję mi się czy ktoś się tam pod nią podszywa? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - malpa2 - 10-09-2014 16:50 Najlepiej samej szykiryki zapytać RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 10-09-2014 17:00 No tak ale z tego co pisała dzisiaj wyjechała na wakacje i na forum jest offline. Napisałem na tamtym forum że jeśli to ona to niech mi wyśle pw tutaj. Jeśli nie odpiszę to po prostu zgłaszam to do administracji. Odp: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - broofie - 10-09-2014 17:25 Dobrze, ze nam o tym mowisz. Tapniete z telefonu RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Hybrid1990 - 10-09-2014 17:38 już się tam zająłem tą kanalią @Shadrow pozdrawiam RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 10-09-2014 17:51 To jak bardzo nieudolny jest ten koleś jest nawet zabawne. On spieprzył praktycznie wszystko co się dało, nawet nicku dobrze nie przepisał RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - daniel42na - 10-09-2014 17:54 User @[Shadrow] otrzymuje bana za sprzedaż poradnika na innym forum. Prosze nie offtopować. |