Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Lavilare - 08-09-2014 21:37

Dzięki tym wszystkim opiniom, sam doszedłem do wniosku, że warto kupić poradnik. Kiedy go kupię i wypróbuję, też zostawię swoją opinię. Jestem strasznie ciekawy o co się tak rozchodzi Big Grin Mam nadzieję, że się nie zawiodę Wink

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 09-09-2014 07:39

(08-09-2014 21:11)prololex napisał(a):  Kupiłem poradnik z czystej ciekawości.
Autorka kieruje nas krok po kroku do zarobku.
Metoda jest naprawde kreatywna i można ją nazwać pośrednio uczciwą, bo każda ze stron dostaje to co chce.
Polecam tym którzy się wahają, wasze pieniądze nie pójdą na marne Smile

Dziekuje za opinie.
I cieszę się, że nie tylko początkujące osoby, ale również takie, które mają już doświadczenie w subach, potrafią znaleźć w tej metodzie coś dla siebie! Smile

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 09-09-2014 14:29

Poradnik kupiony,przeczytany i przyznam że jak dla mnie to jest genialny Big Grin. Nie jest specjalnie długi ale zawiera wszystkie informacje jakie są potrzebne by dzięki niemu zarabiać. Do tego wszystko jest banalnie proste więc nie trzeba tu żadnych specjalnych umiejętności i faktycznie konkurencja nie ma tu żadnego znaczenia. Do tego jest to prawdziwe perpetum mobile i dopóki istnieje internet to spokojnie można z tego korzystać Smile.

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 10-09-2014 16:21

Na lockerz.com ktoś z bardzo podobnym nickiem do szykiryki (dodatkowe i na końcu) sprzedaje ten poradnik i nie ma ani słowa o jakimś wyjeździe i przerwaniu sprzedaży. Wydaję mi się czy ktoś się tam pod nią podszywa?

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - malpa2 - 10-09-2014 16:50

Najlepiej samej szykiryki zapytać Wink

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 10-09-2014 17:00

No tak ale z tego co pisała dzisiaj wyjechała na wakacje i na forum jest offline. Napisałem na tamtym forum że jeśli to ona to niech mi wyśle pw tutaj. Jeśli nie odpiszę to po prostu zgłaszam to do administracji.

Odp: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - broofie - 10-09-2014 17:25

Dobrze, ze nam o tym mowisz.

Tapniete z telefonu

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Hybrid1990 - 10-09-2014 17:38

już się tam zająłem tą kanalią

@Shadrow pozdrawiam Smile

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - df7 - 10-09-2014 17:51

To jak bardzo nieudolny jest ten koleś jest nawet zabawne. On spieprzył praktycznie wszystko co się dało, nawet nicku dobrze nie przepisał Lol

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - daniel42na - 10-09-2014 17:54

User @[Shadrow] otrzymuje bana za sprzedaż poradnika na innym forum. Smile Prosze nie offtopować.