Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł (/Temat-Genialny-pomysl-na-zarobek-20-zl-96699)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 07-10-2014 20:46

myślę, że kultura wymaga, zeby najpierw do mnie napisać z jakimkolwiek zapytaniem (dotyczącym poradnika, a w szczególności takie pytanie jakie zadałeś, mogące nasunąć już odpowiedź na czym polega sposób) a nie liczyć na to, ze ktoś Ci powie/zdradzi/za opłatą określi o co chodzi w poradniku. Cholera, skoro sprzedawać nie potrafisz to albo z ciekawości kupujesz poradnik albo dajesz sobie spokój. Sory ale według mnie nie podchodzisz do sprawy sprawiedliwie- wystarczy napisać na pw na pewno byśmy się dogadali.

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Zawodowiec - 07-10-2014 22:32

Pomysł naprawdę niczego sobie - prosty aczkolwiek bardzo przemyślany! Naprawdę warto kupić! Bo to nie są jakieś kosmiczne pieniądze i szybko można je odrobić!

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Melex - 08-10-2014 11:44

Sprzedajesz pewną rzecz, którą zrobisz wg poradnika.

Cena sprzedaży jest zależna od Ciebie, ale jak dasz taką jak dał autor to poradnik i materiały potrzebne na tą rzecz zwrócą Ci się za pierwszym razem.

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Tomeg622 - 09-10-2014 21:16

Wczoraj otrzymałem poradnik, sposób ciekawy, być może z niego skorzystam. Sposób jest dosyć dobrze opisany. Jak dla mnie produkt nie będzie się sprzedawał przez internet. Za tą cenę polecam kupno poradnika. Smile

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - DawidNoLimits - 10-10-2014 10:31

dalej aktualne?

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - JaTuDensze - 10-10-2014 15:20

Bardziej trzeba celować w osoby po 50-55 l. Big Grin

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 10-10-2014 17:19

Jak najbardziej aktualne. zapraszam na pw

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 14-10-2014 13:52

[Obrazek: DSC_0523.jpg]

siema siema, dzis miałem dzień wolny więc wczoraj uznałem, że pójdę zarabiać. (oczywiście tym sposobem). Dziś "skromnie" Jerk2 bo "tylko" 100 zł
ale mało towaru wczoraj zrobiłem. Oczywiście wszystko co miałem- sprzedałem i nic mi nie zostało Wink

jestem zadowolony, bo łącznie z dojazdem byłem też około 30-50 min Wink

poradnik dotyczący sprzedaży wraz z niszą- 20 zł.

pozdro!!

zapomniałem dodać. Jestem w trakcie "załatwiania sobie" zarobku tym sposobem siedząc w domu i praktycznie nic nie robiąc, opisałem tę metodę oczywiście w poradniku. Także najprawdopodobniej zaczynam zarobek tym sposobem na większą skalę Wink

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - grubyst - 14-10-2014 16:23

Rezerwuję Smile , czy można zapłacić poprzez doładowanie lub inny taki sposób ? aktualnie nie mam nic na paypalu a konta w banku jeszcze nie mam .

RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 14-10-2014 17:12

okej Wink doładowaniem niestety nie, ale FG, przekaz pocztowy albo przelew na poczcie jak najbardziej Wink