Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł (/Temat-Genialny-pomysl-na-zarobek-20-zl-96699) |
RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 07-10-2014 20:46 myślę, że kultura wymaga, zeby najpierw do mnie napisać z jakimkolwiek zapytaniem (dotyczącym poradnika, a w szczególności takie pytanie jakie zadałeś, mogące nasunąć już odpowiedź na czym polega sposób) a nie liczyć na to, ze ktoś Ci powie/zdradzi/za opłatą określi o co chodzi w poradniku. Cholera, skoro sprzedawać nie potrafisz to albo z ciekawości kupujesz poradnik albo dajesz sobie spokój. Sory ale według mnie nie podchodzisz do sprawy sprawiedliwie- wystarczy napisać na pw na pewno byśmy się dogadali. RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Zawodowiec - 07-10-2014 22:32 Pomysł naprawdę niczego sobie - prosty aczkolwiek bardzo przemyślany! Naprawdę warto kupić! Bo to nie są jakieś kosmiczne pieniądze i szybko można je odrobić! RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Melex - 08-10-2014 11:44 Sprzedajesz pewną rzecz, którą zrobisz wg poradnika. Cena sprzedaży jest zależna od Ciebie, ale jak dasz taką jak dał autor to poradnik i materiały potrzebne na tą rzecz zwrócą Ci się za pierwszym razem. RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Tomeg622 - 09-10-2014 21:16 Wczoraj otrzymałem poradnik, sposób ciekawy, być może z niego skorzystam. Sposób jest dosyć dobrze opisany. Jak dla mnie produkt nie będzie się sprzedawał przez internet. Za tą cenę polecam kupno poradnika. RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - DawidNoLimits - 10-10-2014 10:31 dalej aktualne? RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - JaTuDensze - 10-10-2014 15:20 Bardziej trzeba celować w osoby po 50-55 l. RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 10-10-2014 17:19 Jak najbardziej aktualne. zapraszam na pw RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 14-10-2014 13:52 siema siema, dzis miałem dzień wolny więc wczoraj uznałem, że pójdę zarabiać. (oczywiście tym sposobem). Dziś "skromnie" 2 bo "tylko" 100 zł ale mało towaru wczoraj zrobiłem. Oczywiście wszystko co miałem- sprzedałem i nic mi nie zostało jestem zadowolony, bo łącznie z dojazdem byłem też około 30-50 min poradnik dotyczący sprzedaży wraz z niszą- 20 zł. pozdro!! zapomniałem dodać. Jestem w trakcie "załatwiania sobie" zarobku tym sposobem siedząc w domu i praktycznie nic nie robiąc, opisałem tę metodę oczywiście w poradniku. Także najprawdopodobniej zaczynam zarobek tym sposobem na większą skalę RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - grubyst - 14-10-2014 16:23 Rezerwuję , czy można zapłacić poprzez doładowanie lub inny taki sposób ? aktualnie nie mam nic na paypalu a konta w banku jeszcze nie mam . RE: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 14-10-2014 17:12 okej doładowaniem niestety nie, ale FG, przekaz pocztowy albo przelew na poczcie jak najbardziej |