FG scam? (Zaległe nagrody) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FG scam? (Zaległe nagrody) (/Temat-FG-scam-Zalegle-nagrody-95935) |
RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - D.ave - 28-08-2014 13:33 (27-08-2014 21:05)FireGifts.pl napisał(a): D.ave konta usuwam na bieżąco, więc na pewno usunę. Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieje że dotrzymasz słowa . RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - MoniaiKrzys - 28-08-2014 17:35 dalej wierzycie w jego obiecanki... RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - ICanTrollU - 30-08-2014 08:26 Strona nie działa, jest usunięta (?). RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - Matheo249 - 30-08-2014 23:21 Zuhsm czy zamierzasz cokolwiek odpowiedzieć? W ogóle nigdzie nie można się z Tobą skontaktować... No bez jaj RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - majeros - 31-08-2014 12:28 Zuhsm napisz coś jeśli nie jesteś oszustem napisz "wysłałem nagrody" lub "niestety nie miałem czasu i nie wysłałem nagród" przynajmniej coś napisz żeby wszyscy wiedzieli co się dzieje... RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - MoniaiKrzys - 31-08-2014 19:18 Czekajcie czekajcie hehe RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - KungFuPanda - 31-08-2014 19:49 może trzeba poprosić Admina o to by kolejny raz zagroził że przeniesie do SCAM a zobaczycie jak szanowny Zuhsm się rozpisze RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - Zordi - 31-08-2014 22:20 wy się czepiacie z Sierpniowego może dopiero zamówił nagrody do siebie do domu ? Ja póki co oczekuje jeszcze na nagrody z Czerwca i Lipca. No niby na wysłać kurierem ale kiedy ? Kiedy wyśle ? BO MNIE ta stronka za przeproszeniem zaczyna wku&&&&ć RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - xavi512 - 01-09-2014 08:31 Ja nie wiem tylko po co zuhsm napisał, że będzie wysyłał nagrody w ciągu 5dni roboczych jak on się nie wyrabiał w ciągu 21dni. RE: FG scam? (Zaległe nagrody) - Admin - 01-09-2014 10:48 (31-08-2014 19:49)KungFuPanda napisał(a): może trzeba poprosić Admina o to by kolejny raz zagroził że przeniesie do SCAM a zobaczycie jak szanowny Zuhsm się rozpisze Mówić i prosić się to już za wiele. Zgodnie z deklaracją przenoszę dział do scamu, z uwagi na działania serwisu niezgodne z założeniami. Wydaje mi się że czasu na konkretne wyjaśnienia i przyznanie zaległych nagród było aż nadto. (22-08-2014 23:40)FireGifts.pl napisał(a): Witam, tak w sumie to omijałem ten temat ponieważ był on dla mnie niedorzeczny. Większość z Was ma do mnie żal, że nie wysłałem nagród w terminie, rzeczywiście tak było, przeprosiłem za to. Nikt nie oczekuje przeprosin tylko nagród... pomimo deklaracji w dalszym ciągu nic nie zostało zmienione. Też nie wydaje mi się aby teczka księgowego miała jakiekolwiek znaczenie przy grupie ludzi która od miesięcy czeka na obiecane/wygrane nagrody. Mam nadzieję że uda się Wam odbić od ziemi i powrócić do bycia fajnym serwisem jakim kiedyś był FireGifts. Powodzenia. |