![]() |
Konkurs ! Francuska nisza Whitehat do wygrania - 450,000 wyszukiwań miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Konkurs ! Francuska nisza Whitehat do wygrania - 450,000 wyszukiwań miesięcznie (/Temat-Konkurs-Francuska-nisza-Whitehat-do-wygrania-450-000-wyszukiwan-miesiecznie-92915) |
RE: Konkurs ! Francuska nisza Whitehat do wygrania - 450,000 wyszukiwań miesięcznie - MaXimuS007 - 23-06-2014 15:11 Jak zwykle nie wygrałem. ![]() ![]() RE: Konkurs ! Francuska nisza Whitehat do wygrania - 450,000 wyszukiwań miesięcznie - MostWanted - 24-06-2014 20:29 Wow, w końcu coś wygrałem ![]() Dałbym jakąś recenzje, ale raczej tak się nie wypowiem bo się nie znam ![]() Znaczy się, niby rozumiem wszystko, bo Klin ładnie i zrozumiale to wszystko opisał. No cóż więcej powiedzieć.. Klin po prostu podszedł profesjonalne do tematu. Moim zdaniem nawet mógłby to sprzedawać. Jeśli chodzi o mnie to mam dopiero ruszyć z PPA, ale póki nie znajdę tzw. "mentora" to dam sobie na razie spokój z tą formą zarobku, gdyż to jest troszkę bardziej skomplikowane, niż subskrypcje SMS ![]() Najbardziej byłbym zadowolony gdyby sam Klin, pomógł mi wejść w temat, bo widzę że ma w tym doświadczenie i dobrze to ogarnia ![]() RE: Konkurs ! Francuska nisza Whitehat do wygrania - 450,000 wyszukiwań miesięcznie - Klin - 25-06-2014 16:44 Dziękuję bardzo za pozytywne opinie (i oczywiście za reputki ![]() Niedługo będzie kolejny konkurs. Cieszę się że uważacie iż podszedłem do tego profesjonalnie ![]() Zawsze chętnie pomogę gdy ktoś do mnie napisze PW. Pozdrawiam |