Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 17-07-2014 16:57 Na czym glownie grasz? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 18-07-2014 08:16 Mógłbyś bardziej rozwinąć pytanie? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Noozer - 18-07-2014 08:49 Jaki serwis polecasz na start ? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 18-07-2014 09:21 Zależy jaki budżet chciałbyś przeznaczyć RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Arivi - 18-07-2014 10:06 Znasz może jakiś program w którym za darmo w formie zabawy mogę pouczyć się trochę zanim wejdę w prawdziwe opcje binarne? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 18-07-2014 11:31 Tak, Tutaj masz darmowe konto demo: http://www.binary24.pl/pl/top/marketsworld_demo RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Arivi - 18-07-2014 11:53 Dzięki! Mam rozumieć, że saldo które dostałem na start (5tyś) jest tylko wirtualną cyferką i jeśli je strace to nie będę ponosił żadnych prawdziwych/dodatkowych kosztów? Do pełnoletności jeszcze mam troche czasu, więc jak na razie nie chce narażać rodziców na zawał Póki co posiedze sobie ten rok w celach edukacyjnych, a dopiero gdy nabiore więcej wiedzy spróbuje szczęścia z prawdziwymi pieniędzmi. Tymczasem będę śledził Twój dziennik i życzę wysokich zarobków! Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 18-07-2014 12:12 Coz to jest demo przegrasz to przegrasz, wygrasz to wygrasz no 1 will care, jesli chcesz sie za to brac to startuj z binary24 kompedium podstawowej wiedzy, potem forum comparica, jako niepelnoletnia osoba nie mozesz otworzyc konta real wiec zostaje ci demo i nauka Mln na jakich parach walutowych grasz? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Arivi - 18-07-2014 13:07 (18-07-2014 12:12)Xkr napisał(a): Coz to jest demo przegrasz to przegrasz, wygrasz to wygrasz no 1 will care, jesli chcesz sie za to brac to startuj z binary24 kompedium podstawowej wiedzy, potem forum comparica, jako niepelnoletnia osoba nie mozesz otworzyc konta real wiec zostaje ci demo i nauka Póki co to zostaje mi tylko konto demo. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 21-07-2014 19:51 (18-07-2014 11:53)Arivi napisał(a): Dzięki! Mam rozumieć, że saldo które dostałem na start (5tyś) jest tylko wirtualną cyferką i jeśli je strace to nie będę ponosił żadnych prawdziwych/dodatkowych kosztów? Tak, to jest darmowe. Brokerzy musieliby być szaleni by na koncie demo rozdawać za darmo prawdziwe pieniądze Dziękuje! (18-07-2014 12:12)Xkr napisał(a): Mln na jakich parach walutowych grasz? Naprawdę nie ma reguły. Wszystko zależy od danych ekonomicznych, godzin w jakich inwestuje. (18-07-2014 13:07)Arivi napisał(a): Póki co to zostaje mi tylko konto demo. Na koncie demo dużo można się nauczyć, to również pokazuje, czy rzeczywiście inwestycje w opcje binarne są dla Ciebie |