Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-91539) |
RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 04-06-2014 20:03 Siema! Do rzeczy, co dzisiaj zrobiłem: -nic Czemu? Nie miałem perspektyw do robienia czegokolwiek i nie miałem zbyt "siły". Mogłem w sumie wrzucić jakieś wpisy na bloga PPA, no ale... jutro! Jutro na stówkę coś zrobię! Może wpisy, może spam... nie wiem. RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 07-06-2014 08:23 Powróciłem! Ale nic nie robiłem. Miałem kilka ciężkich dni. Więc nie mogłem nic zrobić. Jednak teraz już mogę. Przed momentem szukałem nisz do bloga PPA, dodałem wpisy i zaraz promuję. Dzisiaj raczej nic nie zarobię ale mam nadzieję że zrobię co trzeba. Cele na dziś: -dodać wpisy na bloga -promować bloga Niby mało, ale promowanie zajmie mi cały dzień, bo to nie spam czy inne gó*no. To akurat co innego. RE: Hajs się zgadza - Pitek236 - 07-06-2014 08:27 (07-06-2014 08:23)quake3Dpro napisał(a): Dzisiaj raczej nic nie zarobię ale mam nadzieję że zrobię co trzeba. 2 RE: Hajs się zgadza - WujRock - 07-06-2014 08:57 Moim zdaniem PPA jest trudniejsze RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 07-06-2014 09:38 Ale opłacalne. Jak już ogarniesz takiego bloga to masz lajcik, hajs wpada sam. Czasem tam tylko wpisy dodajesz. Na subach SMS trzeba co dzień spamować i to mnie męczy. RE: Hajs się zgadza - Kurus92 - 07-06-2014 09:42 Nie wiem czemu,ale co odwiedzę Twojego bloga ostatnio to jest tekst w stylu ,,co dziś zrobiłem?-nic' ,,a więc dzisiaj nic nie zrobiłem bo..." ....tak będzie ciężko coś zarobić Odp: RE: Hajs się zgadza - casualsprojects - 07-06-2014 10:38 (07-06-2014 09:38)quake3Dpro napisał(a): Ale opłacalne. Jak już ogarniesz takiego bloga to masz lajcik, hajs wpada sam. Czasem tam tylko wpisy dodajesz. Na subach SMS trzeba co dzień spamować i to mnie męczy. mylisz się. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 07-06-2014 12:35 (07-06-2014 10:38)casualsprojects napisał(a):(07-06-2014 09:38)quake3Dpro napisał(a): Ale opłacalne. Jak już ogarniesz takiego bloga to masz lajcik, hajs wpada sam. Czasem tam tylko wpisy dodajesz. Na subach SMS trzeba co dzień spamować i to mnie męczy. No to żeś się wysilił z odpisaniem... "Nie wiem czemu,ale co odwiedzę Twojego bloga ostatnio to jest tekst w stylu ,,co dziś zrobiłem?-nic' ,,a więc dzisiaj nic nie zrobiłem bo..." ....tak będzie ciężko coś zarobić Wink" To nie blog... nic nie zrobiłem bo miałem ciężkie dni. Mam projekt w szkole, którego przez czytanie o głupich zarobkach prawie nie zaliczyłem, co z tym idzie? Musiałbym go robić od nowa w kolejnej klasie... Za niedługo wakacje, dopiero wtedy będę miał czas na popis. Teraz też coś robię, nie ważne co. A jak zawsze chcę robić coś pożytecznego to oczywiście musi się coś zje*ać... RE: Hajs się zgadza - Klin - 07-06-2014 12:54 "To nie blog... nic nie zrobiłem bo miałem ciężkie dni. Mam projekt w szkole, którego przez czytanie o głupich zarobkach prawie nie zaliczyłem, co z tym idzie? Musiałbym go robić od nowa w kolejnej klasie... Za niedługo wakacje, dopiero wtedy będę miał czas na popis. Teraz też coś robię, nie ważne co. A jak zawsze chcę robić coś pożytecznego to oczywiście musi się coś zje*ać... " W takim razie czytaj w każdej WOLNEJ chwili. Dużo czytaj, nie tylko na polskich stronach na temat zarabiania. "Teraz też coś robię, nie ważne co." Bak słów, rób mądrze a nie na ilość. To podstawa. W sub sms spam Cie męczył - postowałeś na grupach z fb ? Męczył Cie spam ? Jak byś pomyślał mądrze Twój spam zająłby Ci kilka minut (ustawienie wszystkiego w kilku programach i podziwianie rezultatu). Jeśli wklejałeś wiadomości ręcznie to nie dziwie sie że jesteś w takim punkcie jak obecnie. Pracuj mądrze a nie na "odwal sie". Chcesz osiągnąć sukces czy sobie wmawiać że coś robisz ? RE: Hajs się zgadza - casualsprojects - 08-06-2014 00:25 "czytanie o głupich zarobkach" to co tu jeszcze robisz? |