![]() |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846) |
RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 15-06-2014 12:50 Cytat:Kto nie ryzykuje ten nie ma Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę. dzisiaj ta gra mnie zszokowała wyklikałem w nocy reklamy warte jakieś 1,855555$ a teraz ................ 11,32$ i mam nadzieję ze to nie koniec ![]() ![]() ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 09:46 (15-06-2014 12:50)MarketGlory napisał(a): Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę. No tak tylko, że ja przez paypal nic nie wpłacałem, więc nawet łapię się w limit a chciałem wrzucić 10$ na początek. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 16-06-2014 13:20 (16-06-2014 09:46)kolorpurpury napisał(a):(15-06-2014 12:50)MarketGlory napisał(a): Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę. A co masz napisane tutaj : ![]() Bo jak masz jak powyżej to powinno być wszytko ok i powinieneś móc dodać środki, ale jeśli masz inaczej to nie wiem wtf.Najlepiej zapytaj kogoś na forum lub napisz do admina ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 13:39 (16-06-2014 13:20)MarketGlory napisał(a):(16-06-2014 09:46)kolorpurpury napisał(a):(15-06-2014 12:50)MarketGlory napisał(a): Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę. To były jakieś kilkudniowe problemy ze strony paypala dzisiaj zadziałało już normalnie, zainwestowane 10$ ![]() Co do goldenchase. Nadal wypłacają ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - paw9191 - 16-06-2014 15:09 zastanawialiscie sie co ma ten właściciel, z tego ze wy inwestujecie w tą gre ? macie jakiś konkretny argument, czy po prostu liczycie na to że nie zwiną sie za szybko ale ze działa charytatywnie ? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Artiis - 16-06-2014 16:53 Czekam już ponad godz na email, przyjdzie on w końcu? Jak tyle czekam na emaila, to ciekawe co z wypłatami .... RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 16-06-2014 17:15 (16-06-2014 15:09)paw9191 napisał(a): zastanawialiscie sie co ma ten właściciel, z tego ze wy inwestujecie w tą gre ? macie jakiś konkretny argument, czy po prostu liczycie na to że nie zwiną sie za szybko ale ze działa charytatywnie ? Chodzi i co PaidVerts czy goldenchase ?? Jak o PaidVerts to właścicielem jest ![]() więc jak widzisz on sam zarabia ma ponad 13887 referrals, z czego 6397 currently active i jeszcze reklamy na stronie itp i jeszcze ludzie którzy inwestuja po 5.000 $ wiec jak to ma niby paść skoro PaidVerts jest nowy projekt znanych twórców MyTrafficValue który rozwija się od lat i płaci do dziś, więc to na 99% nie padnie a co do goldenchase to nie wiem........... RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Ewcia6000 - 16-06-2014 17:45 wypłacają na paypal ? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 18:48 (16-06-2014 15:09)paw9191 napisał(a): zastanawialiscie sie co ma ten właściciel, z tego ze wy inwestujecie w tą gre ? macie jakiś konkretny argument, czy po prostu liczycie na to że nie zwiną sie za szybko ale ze działa charytatywnie ? Oprócz wpłat (na których też zarabiają wszystkie hyipy, i wiele innych stron tj. PaidVerts, marketglory, goldentowns, goaltycoon itd.) Admin zarabia na programie partnerskim payeer. Tak jak w przypadku hyipów nie wiadomo czy inwestuje w coś innego te pieniądze ale na pewno admin zarabia na tym dobrze. Żadna inwestycja (no może prócz paidverts, gdzie klikamy w reklamy) nie jest bez ryzyka. Nigdy nie wiadomo czy strona się zwinie i kiedy. Goldenchase ma potencjał bo admin przeznaczając na wypłaty CAŁĄ KASĘ Z WPŁAT i tak będzie do przodu przy każdej wpłacie na payeer użytkowników z jego polecenia, których jest bardzo dużo. (16-06-2014 16:53)Artiis napisał(a): Czekam już ponad godz na email, przyjdzie on w końcu? Ja nie miałem żadnych problemów nie wiem nawet czy w ogóle dostałem jakiegoś maila. Co do wypłat - wypłacają instant, klikasz i masz bez minimum, zresztą wrzuciłem dowody wypłat do pierwszego postu również własne i są w galerii forum. (16-06-2014 17:45)Ewcia6000 napisał(a): wypłacają na paypal ? Niestety nie, ponieważ admin zarabia na PP Payeer więc logicznym jest, że wypłaty tylko na payeer. Ale chyba założenie konta w Payeer, który nie wymaga żadnych weryfikacji nie jest jakimś problemem? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Sail - 16-06-2014 18:55 no tak, ale kazdy admin zwija się w szczytowym momencie skladania depozytow i nie zamierza pelnic funkcji instytucji, tylko chce jak najwięcej zarobic. Poleceni na payeer juz zostaną jego poeconymi do momentu, az cos zlego zacznie się dziac z tym prockiem. Matematyka w ktoryms momencie zmusi go do zamknięcia programu. |