Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 15-06-2014 12:50

Cytat:Kto nie ryzykuje ten nie ma Wink Mi stan konta payeer już będzie się regularnie powiększał o drobne ale coraz większe kwoty. Jestem zadowolony z goldenchase i mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze długo bo każdy kolejny dzień działania to kasa na moje konto. W Paidverts też sobie zacząłem działać ale nie mogę coś wpłacić kasy przez paypal i na razie zbieram tam do 1$ żeby reinwestować.

Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę.
dzisiaj ta gra mnie zszokowała wyklikałem w nocy reklamy warte jakieś 1,855555$ a teraz ................ 11,32$ i mam nadzieję ze to nie koniecTongue

[Obrazek: wowwwwwwwwww.jpg]
Rolleyes

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 09:46

(15-06-2014 12:50)MarketGlory napisał(a):  Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę.
dzisiaj ta gra mnie zszokowała wyklikałem w nocy reklamy warte jakieś 1,855555$ a teraz ................ 11,32$ i mam nadzieję ze to nie koniecTongue

No tak tylko, że ja przez paypal nic nie wpłacałem, więc nawet łapię się w limit a chciałem wrzucić 10$ na początek.

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 16-06-2014 13:20

(16-06-2014 09:46)kolorpurpury napisał(a):  
(15-06-2014 12:50)MarketGlory napisał(a):  Witam nie możesz bo prze PayPala możesz tylko 11$ tygodniowo co jest dla mnie śmieszne ale podobno po 3 tygodniach znoszą tą blokadę.

No tak tylko, że ja przez paypal nic nie wpłacałem, więc nawet łapię się w limit a chciałem wrzucić 10$ na początek.

A co masz napisane tutaj :
[Obrazek: limit_paypal.jpg]

Bo jak masz jak powyżej to powinno być wszytko ok i powinieneś móc dodać środki, ale jeśli masz inaczej to nie wiem wtf.Najlepiej zapytaj kogoś na forum lub napisz do admina Tongue

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 13:39

(16-06-2014 13:20)MarketGlory napisał(a):  
(16-06-2014 09:46)kolorpurpury napisał(a):  

A co masz napisane tutaj :
[Obrazek: limit_paypal.jpg]

Bo jak masz jak powyżej to powinno być wszytko ok i powinieneś móc dodać środki, ale jeśli masz inaczej to nie wiem wtf.Najlepiej zapytaj kogoś na forum lub napisz do admina Tongue

To były jakieś kilkudniowe problemy ze strony paypala dzisiaj zadziałało już normalnie, zainwestowane 10$ Smile

Co do goldenchase. Nadal wypłacają Smile

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - paw9191 - 16-06-2014 15:09

zastanawialiscie sie co ma ten właściciel, z tego ze wy inwestujecie w tą gre ? macie jakiś konkretny argument, czy po prostu liczycie na to że nie zwiną sie za szybko ale ze działa charytatywnie ?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Artiis - 16-06-2014 16:53

Czekam już ponad godz na email, przyjdzie on w końcu?

Jak tyle czekam na emaila, to ciekawe co z wypłatami ....

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MarketGlory - 16-06-2014 17:15

(16-06-2014 15:09)paw9191 napisał(a):  zastanawialiscie sie co ma ten właściciel, z tego ze wy inwestujecie w tą gre ? macie jakiś konkretny argument, czy po prostu liczycie na to że nie zwiną sie za szybko ale ze działa charytatywnie ?

Chodzi i co PaidVerts czy goldenchase ??
Jak o PaidVerts to
właścicielem jest

[Obrazek: wlasciciel.jpg]
więc jak widzisz on sam zarabia ma ponad 13887 referrals, z czego 6397 currently active i jeszcze reklamy na stronie itp i jeszcze ludzie którzy inwestuja po 5.000 $ wiec jak to ma niby paść skoro PaidVerts jest nowy projekt znanych twórców MyTrafficValue który rozwija się od lat i płaci do dziś, więc to na 99% nie padnie a co do goldenchase to nie wiem...........

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Ewcia6000 - 16-06-2014 17:45

wypłacają na paypal ?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 18:48

(16-06-2014 15:09)paw9191 napisał(a):  zastanawialiscie sie co ma ten właściciel, z tego ze wy inwestujecie w tą gre ? macie jakiś konkretny argument, czy po prostu liczycie na to że nie zwiną sie za szybko ale ze działa charytatywnie ?

Oprócz wpłat (na których też zarabiają wszystkie hyipy, i wiele innych stron tj. PaidVerts, marketglory, goldentowns, goaltycoon itd.) Admin zarabia na programie partnerskim payeer. Tak jak w przypadku hyipów nie wiadomo czy inwestuje w coś innego te pieniądze ale na pewno admin zarabia na tym dobrze. Żadna inwestycja (no może prócz paidverts, gdzie klikamy w reklamy) nie jest bez ryzyka. Nigdy nie wiadomo czy strona się zwinie i kiedy.
Goldenchase ma potencjał bo admin przeznaczając na wypłaty CAŁĄ KASĘ Z WPŁAT i tak będzie do przodu przy każdej wpłacie na payeer użytkowników z jego polecenia, których jest bardzo dużo.

(16-06-2014 16:53)Artiis napisał(a):  Czekam już ponad godz na email, przyjdzie on w końcu?

Jak tyle czekam na emaila, to ciekawe co z wypłatami ....

Ja nie miałem żadnych problemów nie wiem nawet czy w ogóle dostałem jakiegoś maila. Co do wypłat - wypłacają instant, klikasz i masz bez minimum, zresztą wrzuciłem dowody wypłat do pierwszego postu również własne i są w galerii forum.

(16-06-2014 17:45)Ewcia6000 napisał(a):  wypłacają na paypal ?

Niestety nie, ponieważ admin zarabia na PP Payeer więc logicznym jest, że wypłaty tylko na payeer. Ale chyba założenie konta w Payeer, który nie wymaga żadnych weryfikacji nie jest jakimś problemem?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - Sail - 16-06-2014 18:55

no tak, ale kazdy admin zwija się w szczytowym momencie skladania depozytow i nie zamierza pelnic funkcji instytucji, tylko chce jak najwięcej zarobic. Poleceni na payeer juz zostaną jego poeconymi do momentu, az cos zlego zacznie się dziac z tym prockiem. Matematyka w ktoryms momencie zmusi go do zamknięcia programu.