![]() |
McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie (/Temat-McDonald-kanapka-dla-pierwszych-stu-uczestnikow-w-najdluzszej-grupie-86187) |
Odp: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - asiorek - 25-02-2014 10:53 Dzis zmotam troche fejkow , i z konta siostry powysylam z 5 zaproszen do siebie i potem bede mial wolne zapro ewentualnie taki lancuszek do siebie do kogos ktosdo mnie ja do kogos i tak z 5 razy. Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Meloman - 25-02-2014 14:04 To podajemy meila, czy profil fb ;>? Pozdrawiam, Meloman. RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Maniero - 25-02-2014 14:07 Nie chce mi się przebijać przez 10 stron tematu :/ Troszkę przeczytałem. Jak @up, co mamy zrobić? Dajcie lin to dołączymy do grupy, kanapką za darmo nie pogardzę ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - mireck - 25-02-2014 14:21 [email protected] poprosze zaproszenie Odp: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - asiorek - 25-02-2014 14:25 Najlepiej komus zapka na fb wyslac i niech dodaje.. ja moge dac ale bd dopiero kolo 19 w stanie akceptować i pododawac do grupy Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Admin - 25-02-2014 14:43 (25-02-2014 14:07)Maniero napisał(a): Nie chce mi się przebijać przez 10 stron tematu :/ Troszkę przeczytałem. Jak @up, co mamy zrobić? Dajcie lin to dołączymy do grupy, kanapką za darmo nie pogardzę Jak tobie nie chce się czytać to nam nie chce się powtarzać ![]() Nie ma linka do grupy, info na wcześniejszych stronach. (25-02-2014 14:21)mireck napisał(a): [email protected] poprosze zaproszenie Zaproszony. RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Meloman - 25-02-2014 14:46 [email protected] - poprosze zaproszenie ![]() Dzieki. RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Admin - 25-02-2014 14:47 [email protected] został(a) zaproszony(a) do grupy. RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Adrjan77 - 25-02-2014 14:50 [email protected] nie musisz chyba pisać że każdy po kolei jest zaproszony do grupy ![]() RE: McDonald - kanapka dla pierwszych stu uczestników w najdłuższej grupie - Maniero - 25-02-2014 14:56 [email protected] Proszę o zapa jesli można ![]() |