Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D (/Temat-Typy-NBA-mareczka-bo-wygonili-od-badiiego-D-80276) |
RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - ryback - 24-11-2013 21:14 ciezko widze wygrana detroit i ten under ;/ RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 24-11-2013 22:11 Napisales to w polowie meczu. Nie ma to jak miec nadzieje szczegolnie jak prawdopodobienstwo ze wejdzie bylo spore ^^ teraz mozna stwierdzic ze nic z tego nie bedzie. Clippers na szczescie ogarniaja. Edit: miec na kuponie wygrana detroit i zmienic na under niewiadomo czemu.. masakra.. Johnson skutecznosc za 3 80% 8/10..No nic Clippers gladziutko wchodzi. Liczymy na Orlando i dorzucam typ, ktory na 99% powinien wejsc dla ludzi z Betssona. Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz typ: Kevin Durant over 42 punkty+zbiorki+asysty W sumie to nie wiem o czym myslalem piszac wczesniej ze ten mecz moze sie roznie potoczyc. Blowout gwarantowany. Jazz nie maja czym zaskoczyc jak Orlando wczoraj w Miami. Jak blowout to Durant s roli glownej a 42 to niezla linia jak na polaczenie wszystkiego. Dodam, ze Durant zaliczyl season high 42 punkty wlasnie w meczu z Utah. Ogolnie ze slabymi druzynami zdobywa srednio 32 punkty wiec zostaje 10 zbiorek+asyst czyli na luzie wchodzi. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Roxi5017 - 25-11-2013 00:19 No to overek już siadł RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - badii - 25-11-2013 05:28 Slabiutenka noc U mnie detroit i lakers na propsie. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 25-11-2013 08:19 (25-11-2013 05:28)badii napisał(a): Slabiutenka noc Dzieki mistrzu, ze mnie uswiadamiasz, bo nie zauwazylem Pisalem kiedys, ze jesli ktos mnie konstruktywnie skrytykuje to przyjme jego krytyke, ale co ma na celu twoje pisanie w ten sposob? Bo nie rozumiem. Jesten optymista i jesli jest zle to musi byc lepiej w koncu. Zreszta gdybym nim nie byl to dawno bym skonczyl z bukmacherka Brawo, ze udalo Ci sie trafic 2/2 jednej nocki. Moje 1/3, bo Duranta postanowilem jednak nie grac jest slabe. Czarne serie mi sie zdarzaly w 'karierze' typerskiej. Niestety, jesli ktos myslal, ze typy beda wchodzily przez 3 tygodnie bez przegranej to sie mylil, bo jak by tak bylo to juz dawno mialbym miliony i na tym forum bym sie nie znajdowal. Jak narazie czarnej serii nie ma, bo przeplatam wygrane z przegranymi, ktorych jest po prostu wiecej. Mam dziwne uczucie, ze to przez weekend. Bylem zabiegany, dostep do komputera ograniczony i moze analizy nie byly przeprowadzone do konca tak jak powinny byc. Zdaje sobie sprawe z tego, ze teraz nikt nie bedzie korzystal z typow( procz jednej osoby ) bo bedzie sie bal. Dlatego bede dalej podawal oczywiscie majac nadzieje, ze osiagne stabilnosc czyli przynajmniej 66,6% kazdej nocki zeby wrocic na wlasciwe tory. Pozostaje mi tylko przeprosic. Obiecuje nie poprawe, a to ze bede sie staral wyjsc na plus kazdej nocy, bo nie powinno sie obiecywac cos jesli sie nie jest pewnym, ze to cos mozna dac Pozdrawiam. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - michal_1311 - 25-11-2013 09:29 Powodzenia w dalszych typach RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Melex - 25-11-2013 09:57 Po co przepraszasz? Dajesz typy za darmo, więc jak ktoś chce to je gra, kto nie to nie. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 25-11-2013 11:19 No niby tak ale jednak wolalbym zeby ludzie mieli zysk z moich typow no i przedewszystkim zebym ja mial wiec skutecznosc i tak musze poprawic RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Szaman1644 - 25-11-2013 12:11 Miałem jakieś przeczucie i nie postawiłem wczoraj żadnych typów Dzięki temu jestem na plusie. Na pewno wrócisz do formy. Życzę ci tego RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Bukmacher69 - 25-11-2013 19:35 Obserwowałem temat badiiego i widziałem, że tam też pisałeś. Teraz masz swój temat i ten post baddiego strasznie chamski jak dla mnie. Bo jak jemu nie wchodziło to oczywiście nie wychwalałeś się jaka to u Ciebie super nocka, a on pokazał swoje buractwo. Chyba wyczuł u Ciebie konkurencje i czekał na potknięcie. Rób dalej to co robisz i trzymam kciuki za dzisiejszą noc. |