[Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! (/Temat-Rozwiazane-Cheterstwo-nie-poplaca-8) |
RE: Cheterstwo nie popłaca ! - Zellus - 06-02-2010 23:28 Jeśli bardzo chcecie kombinować to dobrze by było dodatkowo wyczyścić cookies i zresetować przeglądarkę(najlepiej system) bo z tego co widzę nawet po wylogowaniu jakieś dane w cookies zostają(nie wiem, może moje id albo zaszyfrowane dane. Osobiście nie robię fake kont i nie zamierzam, tego się będę trzymać lepiej pomęczyć się na chatach i pseudowymianach fotek niż żeby się potem okazało że mi nie dojdzie RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ashx - 07-02-2010 10:55 ejj ludzie pomóżcie.. mam 17 kont fake i 3 takie na które koledzy już nie wchodzą... robiłem po 3 konta na jednym IP (mam zmienne IP) w imieniu i nazwisku wpisywałem byle co np. dfshg czy gdybym zgarnął jakąś nagrodę to bym jej nie dostał ?? czy bedzię jeszcze jakaś Odyss Amnesty ?? proszę o dokładną odpowiedź RE: Cheterstwo nie popłaca ! - Radzimił - 07-02-2010 11:16 Gdybyś zgarnął jakąś nagrodę, albo raczej gdybyś próbował to zrobić - dostałbyś bana O następnym Odyss Amnesty ani słychu ani widu ;P Ale raczej nie będzie Jezeli nie masz dużo ptz, załóż sobie nowe konto i zaczynaj od początku a tamte usuń RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ashx - 07-02-2010 18:37 a gdybym do nich napisał o tym co zrobiłem ? mam już 200 p RE: Cheterstwo nie popłaca ! - `Floower! - 07-02-2010 18:38 Dupa dupa dupa Wystarczy pomyśleć jak się tworzy konta fake... Zmieniasz ip i tyle ! RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ashx - 07-02-2010 18:43 ja mam z różnych IP RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ksomix - 07-02-2010 20:51 zmienne IP nie pomaga i tak dostaniesz bana :s RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ashx - 07-02-2010 20:54 jak dostane bana to znaczy że mi punkty wyzerują ? RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ksomix - 07-02-2010 20:56 napewno wyzeruja, jak dostaniesz bana RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ashx - 07-02-2010 21:12 a nie zrobią mi np. takiego czegoś że nie bede mógł już założyć nigdy konta na moich danych ? |